Praalder Show in Kijkduin

Redactie HiFi.nl | 16 november 2005 | B&W

(ingezonden mededeling)

Praalder organiseert een spectaculaire Audio/Video Show waarbij alle 14 zalen van het stijlvolle Atlantic Hotel op het Delataplein 200 te Kijkduin zijn afgehuurd op zaterdag 26 november en zondag 27 november van 10.00 tor 17.00 uur.

Hierdoor zullen in de 14 zalen over ca. 1000 m2 op 7 etages zowel gepresenteerd als gedemonstreerd worden. Op nivo 1 van het Hotel zullen stand aanwezig zijn met presentaties van de vertegenwoordigde merken. In de zalen over de etages zal worden gedemonstreerd in luisterkamers in zowel stereo als multichannel met zowel projectie als plasma/lcd in uiteenlopende prijs- en kwaliteitsnivo`s.
 
Ook zullen lezingen worden verzorgd door onder meer de opname technici van de serieuze klassieke cd-labels Pentatone en Polyhymnia.U zal hierbij worden geïnformeerd over de meerwaarde van Super Audio CD en multichannel opnamen, opname techniek in het algemeen en wetenswaardigheden en kennis over weergave techniek. De heer Ad van Medevoort zal demonsteren met zij eigen, hoogwaardige van Medevoort apparatuur met de software van deze labels in Multichannel SACD.
 
Een representatieve vertegenwoordiging van het assortiment van Praalder is op deze show aanwezig..

De volgende merken zullen aanwezig zijn met zowel een presentatie in een van de grote zalen van het Atlantic Hotel te Kijkduin als een demonstratie in een van de 14 demokamers:
Quad -  KEF - SIM - Stewart -  Focal-JM Lab - Thorens - Sugden - ELAC - Bowers & Wilkins - Rotel - NAD - DALI -  Blueroom speakers - Pioneer - SONY - Sharp -  Bang & Olufsen - LOEWE - Denon - Marantz - Dynaudio - Musical Fidelity - Tivoli Audio - Spectral meubelen - van Medevoort - Onkyo - DiBoss flatscreen - van den Hul - REL - Tannoy  

Daarnaast verkoopt Nutters Audio op de Praalser show onder andere audiofiele software in de "De Ruyter" Zaal in het Souterrain van het Atlantic Hotel in Kijkduin te Den Haag. Nutters is in de "De Ruyter"zaal opgesteld tegenover de Coffee Corner/Bar en vertegenwoordigd ook WBT aansluitmateriaal en KIMBER cable. 

De show is op het gezellige Kijkduin te Den Haag prima te combineren met een goede strandwandeling of een bezoek aan de boulevard van Kijkduin. Parkeergelegenheid is gratis en ruim aanwezig. Behalve op het Deltaplein is uitstekend te parkeren op het achter het Hotel gelegen parkeerterrein aan de Zandvoortse laan. Parkeren op het Privé parkeerterrein van het Hotel is helaas niet toegestaan.
 
Wij ontvangen u graag in de stijlvolle ambiance van het Atlantic Hotel te Kijkduin op 26 en 27 november a.s.

Praalder show

Praalder Audio/Video Centers met vestigingen in de Theresiastraat 151-161 en de Appelstraat 133-145 te Den Haag is gespecialiseerd in de verkoop van de betere Audio/Video apparatuur en Bang & Olufsen.

MERK

EDITORS' CHOICE