NIEUWSB&W

Nationale Pick up dagen


Redactie HiFi.nl | 08 november 2005 | B&W

(ingezonden mededeling)

Voor de derde maal organiseren Ketelaar Hifi en AJ van den Hul de Nationale Pick-up Dagen. Op vrijdag 11 en zaterdag 12 november 2005 laten zij opnieuw de laatste ontwikkelingen op het gebied van LP-weergave zien en horen.

Het `zwarte goud` wordt opnieuw tot klinken gebracht en alle bijkomende zaken krijgen aandacht. Overtuig u er zelf van hoe met eenvoudige middelen vinyl muziek kan maken. Vanzelfsprekend zijn ook de elementen, phonovoorsterkers en draaitafels uit het duurdere segment vertegenwoordigd. Diverse setups in elke prijsklasse zullen worden gedemonstreerd.

Pick up dagen

De Ultimate Phono Amplfier van JK acoustics is te beluisteren in combinatie met de Van den Hul`s laatste creatie: `The Condor` met platinum spoelen. Andere draaitafels en elementen worden vertegenwoordigd door VPI, Clearaudio, Kuzma, Goldring etc. Hans van Grinsven demonstreert zijn Okki Nokki platenreiniger. Het aanbod van nieuwe en tweedehands LP`s wordt o.a. verzorgd door Tjako Fennema. Een team van deskundigen informeert u over de afregeling van elementen, de optimale aansluiting en opstelling van de platenspeler.

Als voorheen kunt u weer kosteloos pick-up elementen en draaitafels laten afregelen door Johan Ketelaar en AJ van den Hul en hun medewerkers. Wellicht kunt u na de onderhoudsbeurt uw eigen draaitafel gelijk even beluisteren.

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »