NIEUWSB&W

KlankBeeld Wageningen opent deuren


Redactie HiFi.nl | 03 november 2005 | B&W

Na een uitgebreide verbouwing opent KlankBeeld vandaag, donderdag 3 november met trots haar deuren. Gevestigd in het pand van Matser, toonaangevend op het gebied van designmeubelen, staat KlankBeeld garant voor een combinatie van top HiFi en een prachtig design.

Zoals de naam als zegt, kunt u bij KlankBeeld terecht voor zowel beeld als geluid. Op het gebied van beeld heeft KlankBeeld een ruime keuze in LCD- en plasmaschermen van DiBoss, Loewe en NAD. Het pakket is zo opgebouwd dat in elke prijsklasse een passend scherm te vinden is.

Wat betreft geluid is KlankBeeld een waar paradijs voor de echte muziekliefhebber. Tot de gevoerde merken behoren o.a.. apparatuur van Meridian, Rega, Quad, Onkyo, NAD en Cambridge audio. Luidsprekers komen van Tannoy, Meridian, Piega, Quad, Rega en Epos.

In de speciale luisterruimte zal doorlopend gedemonstreerd worden met de Tannoy Yorkminister uit de schitterende Prestige-serie en de Meridian 808i referentie cd-speler.

Op donderdag, vrijdag en zaterdag nodigen Piet Hiensch en Marcel van de Koot u uit voor een hapje en een drankje. Ons adres is Schuylensteeg 2, 6701 AV te Wageningen.

Klank en Beeld

MERK

EDITORS' CHOICE