NIEUWSB&W

VAD ´05: TIP rondje muziek

Redactie HiFi.nl | 22 oktober 2005 | B&W

In de hifi draait alles om muziek. Op de VAD show is daarom naast veel apparatuur ook heel veel muziek te koop.

Waar kunt u het rondje muziek beter starten dan bij de stand van High Fidelity Discs.Zij hebben een stand van ruim 15 meter lang (!) Op deze stand vindt u Vinyl, heel veel vinyl. Maar ook SA-CD´s, XRCD´s, DVD-Audio en "normale" CD´s zijn ruim vertegenwoordigd.

Rondje muziek (c) Xingo

Om de hoek bij High Fidelity Discs treft u de stand aan van de collega´s van Vi-Fi. Daar vindt u muziek van het beroemde Mobile Fidelity Sound Lab en, nog leuker, u vindt er de mensen achter dit vermaarde label.  Zeker een stand om niet zomaar voorbij te lopen!

Direct naast Vi-Fi staat Festina Lente met nog meer muziek. Festina Lente is eigenlijk tijdens iedere show wel aanwezig. Ook nu weer hebben ze een leuk assortiment vinyl meegenomen.

Rondje muziek (c) Xingo

Als we verder ons rondje afmaken lopen we op de afstand van Interludium af.  Dick Steffens verkoopt hier onder andere audiofiele LP´s voor 15 euro. De stapel was klein dus haast is geboden.

HVT verkoopt tijdens de VAD show rugzakken met daarin voor ruim 65 euro aan CD´s en andere leuke accessoires voor de prijs van 15 euro. Geen wonder dat er lange rijen wachtenden stonden om deze leuke rugzak te bemachtigen.

Rondje muziek (c) Xingo

Als laatste in het rondje muziek is Frits de With van STS Digital. Zijn opnames behoeven voor de doorgewinterde audiofiel geen nadere uitleg. Voor diegene die ze misschien niet kennen..ga zeker eens luisteren.


 

MERK

EDITORS' CHOICE