NIEUWSCorrect B.V.

Correct 1ste ISF dealer Pioneer

0 | 11 oktober 2005 | Pioneer | Importeur: Vogel’s Consumer Benelux

Pioneer, dat met zijn stijlvolle en hoogwaardige plasmatelevisies een iconische reputatie heeft gecreëerd, kondigt hun eerste ISF gecertificeerde Pioneer Plasma dealer aan: Correct Consumer Electronics in Rotterdam.

6G Pioneer Plasma
De Pioneer ‘HD ready’ ‘PURE Vision Black’ plasma-tv’s hebben met het nieuwe PUREBLACK-scherm en Direct Color Filter een belangrijk voordeel op het vlak van beeldkwaliteit bewerkstelligd door de kleurenweergave te verbeteren. In combinatie met PURE Drive 2HD volledig digitale videobewerkingstechnologieën aangevuld met Pioneers i-CLEAR Drive bieden de TV’s een ongeëvenaard niveau van realisme.

Pioneer Plasma

Aangepaste Calibreringsopties
In samenwerking met de Imaging Science Foundation (ISF) heeft Pioneer ‘C³’ – Certified Calibration Configuration – geïntegreerd. Daarmee kunnen speciaal daarvoor gecertificeerde installateurs een ‘op maat gesneden’ service aanbieden om het plasma haarfijn af te stellen op de kijkomgeving van de klant. De ISF ‘C³’ is dan ook het grootste compliment wat Pioneer kan geven aan Correct Electronics.

Voor Correct betekent de ISF ‘C³’ een unieke service tool waarmee de mogelijkheid gecreëerd wordt om op een veilige, efficiënte en effectieve manier de schermen te calibreren om op die manier nog beter in te spelen op de persoonlijke wens van elke consument. Wederom een primeur voor Correct op het gebied van kennis en service verlening.
Met het systeem kunnen precieze instellingen van beeldaanpassingen worden opgeslagen in twee bijkomende beeldmodi; een voor helder/daglicht en een voor halfduistere omstandigheden.

Correct in vogelvlucht
Gestart in 1940 en uitgegroeid naar 11 kleine pandjes, begon Correct in 1971 een unieke formule voor Nederland; alles in Beeld en Geluid onder een dak. In de laatste 10 jaar daarna zijn Telecom en Computers toegevoegd aan het producten scala. Bij Correct kwam koopmanschap tot uitdrukking in onder meer productgroep gerichte acties en activiteiten.

De opkomst van televisie en de enorme toename van audioapparatuur in vele verschijningsvormen verhoogden ook de vraag naar serviceverlening in de vorm van installaties (TV-antennes), reparaties en onderhoud. Dit leidde tot de oprichting van een eigen onafhankelijke, professionele technische dienst, die in 1965 werd ondergebracht in een eigen onderkomen.
April 2005 betekende het 13e lustrum voor Correct. Voor de klanten en relaties zijn er het hele jaar speciale lustrumaanbiedingen. Niet alleen aanbiedingen op basis van de prijs, maar ook speciale services zoals o.a. de Pioneer ISF Calibratie Service.


EDITORS' CHOICE