Harmonix demo bij Goossens, Echt

Redactie HiFi.nl | 12 september 2005 | B&W

(ingezonden mededeling)

Ter gelegenheid van het 5-jarig dealerschap organiseert Rob Goossens beeld & geluid in samenwerking met importeur Daluso een Harmonix workshop. Daarvoor wil Rob eenieder graag kennis laten maken met de bijzondere eigenschappen van Harmonix.

Misschien is Harmonix voor velen nog een onbekend merk. Maar wel een merk, op het gebied van apparatuur en room tuning, met wereldfaam. Harmonix producten brengen de weergavekwaliteit van nieuwe en bestaande audiosystemen op een veel hoger
niveau. De recente verslagen in Home Studio, Vi-fi, Audioforum.be spreken voor zich. Vele internationale recensies onderstrepen verder de bijzondere eigenschappen van Harmonix. Het is dus geen Voodoo of inbeelding. Voor iedereen geldt dus `horen is geloven`.

Harmonix TU 66ZX

Tijdens de workshop worden zes van de meest bekende producten gedemonstreerd volgens een 4-stappenplan. In deze volgorde, metname de RF-900, TU-66ZX, de Enacoms en de RF-57MKII. De audioset, waarop deze worden gedemonstreerd, bestaat uit een Rega CD-speler, Unison buizenversterker, Diapason luidsprekers en Chord-bekabeling. Een reeks zeer verbluffende dingen zullen te horen zijn. In elke sessie worden enkele achtergronden verteld over het Harmonix tuning-principe.


Data en aanmelden:
De workshop vindt plaats op 6 en 7 oktober a.s. van 18.30 tot 21.30 uur. Elke sessie duurt maximaal anderhalf uur.
Dus van 18.30 - 20.00 en 20.00 tot 21.30 uur. Aan elke sessie kunnen maximaal 10 mensen deelnemen.
De aanmelding voor deelname gebeurt per email via info@robgoossens.nl of telefonisch via 0475-481490. Vraag hierbij naar Luc.

Aangezien de gemeente Echt letterlijk grenst aan België hebben ook onze zuiderburen de mogelijkheid om aan de workshop deel te nemen. Van harte welkom dus. De koffie staat uiteraard klaar.

MERK

EDITORS' CHOICE