NIEUWSB&W

Septembershows Multifoon


Redactie HiFi.nl | 01 september 2005 | B&W

(ingezonden mededeling)

Multifoon Hifi de Doelen staat in de maand september in het teken van optredens van getalenteerde elektronica van Exposure, Goldmund en Shanling op de modulaire luidsprekersystemen van Sehring.

Engeland, Duitsland, Zwitserland en China in de Doelen

Het Duitse Sehring biedt een fraaie ‘groeibriljant’ oplossing van vloerstaande en wandluidsprekers, die in modulaire stappen zijn uit te bouwen van ‘klein maar fijn’ naar groter en nog imposanter. Zij behoren naar onze mening gehoormatig tot de beste en akoestisch meest flexibele weergave systemen van deze tijd.

Wij hebben de uitdaging aangenomen om deze bijzondere weergevers in diverse prijsklassen tot toonaangevende prestaties te verleiden.

Het Engelse Exposure viel de afgelopen jaren reeds op met betaalbare elektronica, door vele vaktijdschriften als ‘best buy’ of winnaar in zijn categorie bejubeld.

Voor nog hogere prestaties maken wij tevens gebruik van apparatuur van het Zwitsere Goldmund, welbekend bij kenners van meer exotische producten.

Multifoon shows

Voor de buizenliefhebbers tenslotte hebben wij apparatuur beschikbaar van het Chinese Shanling, waaraan direct zichtbaar en hoorbaar is dat China ook op dit niveau niet onderdoet voor het beste van de rest ven de wereld.

Multifoon shows

MERK

EDITORS' CHOICE