NIEUWSAudioLux

3 sept.: opening Audiolux Almere

Redactie HiFi.nl | 01 september 2005 | B&W

(ingezonden mededeling)

Op 3 september a.s. opent AudioLux officieel haar luister en kijkdeuren. De eerste exclusieve hifi en high end speciaalzaak voor audio en video in Almere en omgeving. Audiolux nodigt u van harte uit om bij deze gelegenheid aanwezig te zijn. Neem uw audio en video familie, vrienden en kennissen mee. Audiolux verzorgt het hapje en het drankje.
 
Diverse demo`s zullen die middag aan u worden gepresenteerd. In het hometheater zal een continue demo zijn van de Primare DVD/SACD speler DVD26 en de meerkanaalsversterker SPA21 ten gehore gebracht worden door de nieuwe Piega AP98 luidsprekers. Het beeld wordt verzorgd door de Hitachi PT100 beamer op een 2,5 meter doek van MWM. In de audioruimte is het echte stereo te bewonderen d.m.v een dedicted CD speler van Primare de CD21. Versterkt door de geweldige Pass lab X350 versterker, die via de MIT bekabeling het wonderschone geluid ten gehore zal brengen aan de Avanti luidsprekers van AudioPhysic. In de showroom wordt het hoe en wat uitgelegd over LCD en Plasma screens van Conrac en Viewpia. De collega`s van AudioLux zullen u deze dag met al hun kennis op het gebied van hifi en high end audio/video bijstaan.

Audiolux
 
Gaarne verwelkomt Audiolux u op zaterdag 3 september van 12:00 tot 16:00.
 
Route A6 , afslag s101 (hoge ring) ,afslag Markerkant (bij electriciteitscentrale) , 1e straat rechts dan 1e straat links en aan uw rechterhand vindt u het Element gebouw waarin AudioLux gevestigd is.

MERK

EDITORS' CHOICE