NIEUWSB&W

Nieuwe winkel in Oost Nederland

Redactie HiFi.nl | 28 juni 2005 | B&W

(ingezonden mededeling)

In het Twentse Delden is sinds kort een audio-speciaalzaak gevestigd. Met de toepasselijke naam De Audiowinkel.

Als u het karakteristieke pand binnenstapt, valt de smaakvolle inrichting meteen op. Eigenaar en audio-adviseur Jan Schoneveld heeft een overzichtelijke verkoopruimte en een gezellige luisterruimte gecreƫerd die een relaxte sfeer uitstralen. Hij is een ervaren audioliefhebber die ook zelf apparatuur heeft gemodificeerd en gebouwd. Een mooi voorbeeld, een fantastische platenspeler is te bewonderen in de winkel.

De Audiowinkel

Het uitgangspunt van De Audiowinkel is om binnen het beschikbare budget het maximale luisterplezier te realiseren. Daarbij is de persoonlijke smaak van de klant doorslaggevend, maar ook de combinaties van de apparatuur en de akoestiek van de luisterruimte thuis zijn belangrijk.

De Audiowinkel heeft een met zorg geselecteerd aanbod. De gevoerde merken hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding, een mooi tijdloos uiterlijk en kenmerken zich door de combinatie van degelijke techniek en muzikaliteit. Met als resultaat een lijn producten waar De Audiowinkel volledig voor instaat en trots op is.

De Audiowinkel

Vanzelfsprekend is het mogelijk om de verschillende apparaten te beluisteren in de luisterkamer. Dit is een uitstekende manier om een eerste indruk op te doen. Voor een echt oordeel is thuis uitproberen onontbeerlijk. De Audiowinkel biedt deze mogelijkheid en zoekt samen met de klant naar de juiste combinatie. Zodat men jarenlang met plezier van muziek kan genieten.

De Audiowinkel

Jan Schoneveld komt persoonlijk de apparatuur demonstreren en geeft tips hoe met eenvoudige middelen meer uit een installatie kan worden gehaald.

De Audiowinkel is gevestigd aan de Spoorstraat 18 te Delden. Gemakkelijk en snel te bereiken via de A1. Gratis parkeren voor de deur.

MERK

EDITORS' CHOICE