NIEUWSRhapsody

28 Mei Show bij Rhapsody

Redactie HiFi.nl | 26 mei 2005 | B&W

(ingezonden mededeling)

Waar gaat het om bij het luisteren naar muziek? Bij Rhapsody houdt het antwoord op deze vraag ze iedere dag weer bezig. Naar hun idee is het bijwonen van een muziekvoorstelling de ultieme manier om muziek te beleven.

Pink ProjectDit behoort natuurlijk niet dagelijks tot de mogelijkheden en dus zou het ideaal zijn als uw eigen hifisysteem de mogelijkheid zou hebben om zo’n concert op ware grootte, met realistische klankkleur, dynamiek en akoestiek bij u thuis weer te geven. Nu, dat kan.
 
Het is Rhapsody`s vak apparatuur te selecteren die u te allen tijde betrekt bij de muziek. Met een optimaal samengesteld audio-systeem doet het er dan ook nauwelijks nog toe of muziek live of in een studio is opgenomen, of het nieuwe of oude muziekopnamen zijn en of ze onder ideale of zelfs beroerde omstandigheden zijn vastgelegd. U zult in alle situaties het (on)werkelijke gevoel krijgen zelf bij de muziekuitvoering in kwestie aanwezig te zijn.

Zo zal geheel volgens Rhapsody traditie ook zaterdag 28 mei a.s. een heel bijzondere dag worden. Waarbij diverse primeurs met ieder hun eigen verhaal worden gepresenteerd. Eén ding hebben ze allemaal gemeen en dat is het feit dat ze zijn geboren uit passie en liefde voor muziek. De 1e primeur is de nieuwe Martin Logan Summit luidspreker waarbij technologisch alles uit de kast is gehaald om een referentiesysteem te verpakken in een woonkamervriendelijk formaat. Of wat dacht u als 2e primeur van de gloednieuwe Audio Research Ref 3 voorversterker, een product waarbij gebaande paden zijn verlaten en gebruik is gemaakt van de meest moderne technieken met behoud van de bekende Audio Research kwaliteiten. Last but not least vraagt Rhapsody uw aandacht voor de formidabele VS-1 Reference MKII van DK Design, een geïntegreerde versterker van eenzame klasse, zowel gehoormatig als qua constructie en toch nog zo betaalbaar.

Tevens wordt 28 Mei de On The Wing Tour 2004 dvd van Pink Project (van Rhapsody medewerker Peter) vertoond! Deze (dubbel) dvd is in alle opzichten van een eenzaam hoog niveau, en is tevens deze dag verkrijgbaar bij ons!

Locatie:
Rhapsody
Borneolaan 25
Hilversum
tel. 035-6284644

Showdatum:
zaterdag 28 mei van 10.00 uur tot 16.00 uur

MERK

EDITORS' CHOICE