NIEUWSB&W

Polectro HiFi show

Redactie HiFi.nl | 25 mei 2005 | B&W

(ingezonden mededeling)

Op donderdag 2, vrijdag 3 en zaterdag 4 juni 2005 organiseert Polectro Plaza in samenwerking met de topmerken Denon, Marantz, JBL, Harman/Kardon, Monster Cable, Mordaunt-Short, Bowers & Wilkins een speciale Hi-Fi show die u niet mag missen! Dit alles gebeurd op onze speciale audio-afdeling op de 1e etage.

Gedurende deze 3-daagse show zijn er medewerkers aanwezig van de bovengenoemde merken die u alles kunnen vertellen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van audio uit het top segment.

TIP: neem uw eigen CD’s, SACD’s en DVD’s mee zodat u met uw eigen geluidsdragers de installatie kunt beoordelen!

Polectro Show

 
Denon en Bowers & Wilkins
Gedurende deze show zullen de onlangs geïntroduceerde en nu al geroemde topmodellen DVD-A1XV High End DVD Audio/Video & SACD-speler en AVC-A1XV 10 kanaals THX Ultra 2 AV-versterker van Denon in een multichannel opstelling worden gedemonstreerd in onze luisterruimte. Dit gebeurd samen met de modellen uit de beroemde 700 serie van Bowers & Wilkins luidsprekers.
 
Marantz en Mordaunt-Short
Ook Marantz en Mordaunt-Short zijn natuurlijk van de partij en wel met twee fantastische, splinternieuwe sets. Wij demonstreren de Marantz SR7500 AV-receiver samen met de Marantz DV9500 Multi Format DVD-speler en de Genie surround speakerset van Mordaunt-Short.

Polectro Show
 
Daarnaast hebben wij op het stereo gebied natuurlijk de Marantz PM15 stereo versterker en de Marantz SA15 Super Audio CD-speler. Deze set wordt opgesteld met de Mordaunt-Short MS908 luidsprekers.
 
Harman/Kardon en JBL
Een Hi-Fi show is niet compleet zonder Harman/Kardon en JBL. Wij demonstreren de Harman/Kardon CINESOUND-set welke bestaat uit de AVR135 Surround Receiver, de DVD22 Progressive Scan DVD-speler en de HKTS8 Home Cinema speakerset.

Polectro Show
 
Ook hebben wij voor u de Harman/Kardon STEREOPOWER-set staan. Deze set bestaat uit de HK970 Stereo versterker, TU970 tuner en de HD970 CD-speler. De Harman/Kardon STEREOPOWER-set wordt gepresenteerd met de Northridge E90 speakerset van JBL.
 
Monster Cable
Veel gekopieerd maar nooit geëvenaard, de kabels van Monster Cable staan nog steeds op een eenzame hoogte. Monster Cable voorziet daarom de complete bekabeling van de hoogwaardige Hi-Fi installaties op deze showdagen.

 
Polectro Plaza
Buitenveldertselaan 158
1081 AB  AMSTERDAM
Tel. 020-5170000
Fax 020-5170001
(volop gratis parkeerplaatsen)

Hi-Fi showdagen
Donderdag 2 juni van 09.30 tot 21.00 uur
Vrijdag 3 juni van 09.30 tot 18.00 uur
Zaterdag 4 juni van 09.30 tot 17.00 uur

Meer informatie over de merken en de Hi-Fi show op: www.polectro.nl

Polectro Plaza is bezocht door HiFi.nl, klik hier om dit verslag te lezen

MERK

EDITORS' CHOICE