NIEUWSB&W

High Fidelity Belgium 2005


Redactie HiFi.nl | 18 mei 2005 | B&W

Met gepaste trots kondigt Audioforum.be aan dat op 12 en 13 november 2005 voor de eerste maal in de Belgische geschiedenis de High Fidelity Belgium 2005 plaats vindt. Dit is een Hifi & Home cinema-show die, in tegenstelling tot de provinciale dealerbeurzen, volledig gedragen wordt door de invoerders. Tesamen met het 175-jarig bestaan van België wordt België ook audiovisueel weer op de internationale kaart gezet en hoe!

High Fidelity Belgium 2005Deze show zal de grootste zijn die tot nu toe in België heeft plaatsgevonden, met maar liefst 50 demonstraties en 10 statische presentaties. Deze beurs vindt vanwege de grootte dan ook plaats op 2 verschillende locaties in Brussel.
Het doel van deze beurs is België op nationaal vlak laten kennis maken met het huidige audiovisuele merken- en productenaanbod in een aangepast, sfeervol kader. Dit is dan ook meteen de realisatie van de hoofddoelstelling van organisator audioforum.be. Om dit doel zo goed mogelijk te bereiken, is de entreeprijs ook bewust laag gehouden. Je betaalt 3€ inkom voor 2 hotels vol audiovisueel genot.

High Fidelity Belgium 2005

Als eerste locatie is er het Crowne Plaza Hotel Brussels Airport. Dit recente en prestigieuze vijf sterrenhotel ligt op een boogscheut van de nationale luchthaven en aan de Brusselse ring. Naast prachtige kamers en zalen (16 zalen op een oppervlakte van meer dan 900 m²!), beschikt dit hotel ook nog over een bar en een restaurant, waar je even kan pauzeren na het luisteren in een rustgevend kader. Ook de prachtige lobby laat je toe te verpozen terwijl je je ogen uitkijkt in deze prachtig vormgegeven en monumentale hal. Van de beschikbare ruimte nemen we 14 zalen in beslag en wordt er ook plaats gemaakt voor 5 statische presentaties om duimen en vingers bij af te likken.

High Fidelity Belgium 2005

Tweede hotel is het even prestigieuze en nagelnieuwe vier sterren Courtyardhotel in Evere. Ook dit hotel heeft een prachtige, moderne vormgeving. In de Courtyard nemen we onder andere de 13 zalen in gebruik, met een oppervlakte van maar liefst 811 m²! Ook in dit hotel kan je verpozen, iets drinken en zelfs iets eten. De Zinc bar en brasserie staan ter beschikking van de hongerige en dorstige bezoekers. Deze mooie locatie zal het meeste lekkers herbergen, in maar liefst 3 Royal Suites, 20 Suites en 13 zalen, samen met eveneens 5 statics. Last but not least moet je natuurlijk niet zelf over en weer pendelen tussen de hotels. Audioforum zorgt voor een constante busverbinding tussen de 2 hotels, zodat je je niet druk hoeft te maken om het verkeer, maar alleen maar je ogen en vooral je oren de kost dient te geven.

Voor de laatste nieuwtjes, de showprimeurs en alle randfenomenen die te maken hebben met deze show verwijzen we je graag naar de binnekort online te verschijnen site: www.highfidelitybelgium.be


High Fidelity Belgium  2005 datafacts 

• Internationale Hi-Fi & Home cinema show
• Zaterdag 12 & zondag 13 november 2005 (10u-19u)
• Inkom: €3
• Gratis transfertbus tussen 2 showhotels
• Organisatie: www.audioforum.be
• Infosite (binnenkort on line): www.highfidelitybelgium.be 


Showhotels

Courtyard Brussels
Avenue des Olympiades 6
1140 Brussel

Crowne Plaza Hotel Brussels Airport
Da Vincilaan 4
1831 Diegem

MERK

EDITORS' CHOICE