NIEUWSB&W

Open dag HVT en Polyhymnia


Redactie HiFi.nl | 08 juni 2005 | B&W

(ingezonden mededeling)

Op zaterdag 11 juni organiseert HifiVideoTest in samenwerking met de Polyhymnia-studio’s haar jaarlijkse open dag. Tijdens de open dag, van 10.00 tot 17.00 uur aan de Prinses Marielaan in Baarn, zullen in zes studio’s demonstraties plaatsvinden met beeld- en geluidsapparatuur. In de buitenlucht is een demonstratie van wat zogeheten Rockustics surround-luidsprekers in de tuin kunnen bewerkstelligen. Ook zal gebruik gemaakt worden van de nieuwste cd’s, sacd’s en dvd’s. Voor meer informatie www.hvt.nl of hifi.nl

HVT Open dagen 2005

U kunt een spannende confrontatie verwachten tussen elektrostatische, magnetostatische en dynamische luidsprekers. In de buitenlucht kunt u horen wat de Rockustics u bieden.

Tijdens de open dag zijn de volgende merken te bekijken en/of te beluisteren:

Speakers:

Magnepan
Dynaudio
Elac
Syntaxis
B&W
Sony
Rockustics
REL
MobileFidelity

Beeld:

Marantz (projector)
D-Boss LCD
Sharp LCD
Fujitsu Plasma
Hitachi Plasma

Elektronica:

Jadis
NAD
LINN
Array
Syntaxis
vanMedevoort
Holfi
Sony
Primare

Kabels:

Siltech
Oehlbach
Groneberg
QED

De Mobile Fidelity speakers krijgen hun primeur in de Benelux,

HVT.nl & Highfidelity Discs.nl verzorgen een stand met een keuze van meer dan 1000 LP, (SA-)CD en DVD titels die tegen scherpe prijzen worden aangeboden.

Speciale beursaanbieding is Universal`s nieuwste (hybride) SACD titel: Brothers in Arma van Dire Straits. Deze is voor slechts € 19.95 te koop.

Voor de eerste 100 bezoekers stelt Universal een gratis hybride verzamel SACD met tracks van o.a. Jamie Cullum, Mark Knopfler, Bob Dylan, Norah Jones en Diana Krall beschikbaar.


Algemene informatie:
Zaterdag 11 juni 2005,
10.00 tot 17.00 uur,
Prinses Marielaan 10 te Baarn.
Toegang is gratis.

Er is in de nabije omgeving volop parkeergelegenheid, maar ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is prima. In de party tent is koffie, thee, frisdrank, bier en wijn verkrijgbaar.

MERK

EDITORS' CHOICE