NIEUWS

Wijnbergen Powerweekend

Redactie HiFi.nl | 07 mei 2005 | B&W

(ingezonden mededeling)

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 mei organiseert Wijnbergen Audiosphere in samenwerking met de importeur van PS AUDIO, een “powerweekend”.

Deze dagen zal de stroomverzorging van geluidsapparatuur worden belicht. In haar beide luisterruimten zal Wijnbergen uitgebreid de gelegenheid bieden om kennis te maken met stroomkabels, verdeelunits, regenerators, filters en versterkers van PS AUDIO.

PS Audio

Het onderwerp stroomverzorging is misschien bij velen nog niet zo onder de aandacht gekomen en daarom wil Wijnbergen, middels deze workshop, hierin meer duidelijkheid verschaffen. Op dit gebied is nog veel uit een installatie te halen, ten voordele van het klankbeeld. Het klinkt misschien vreemd: “maar zuivere stroom kun je horen”. Wijnbergen zal u dat tijdens de demonstaties laten ervaren.

De importeur van PS AUDIO zal aanwezig zijn om u eventuele vragen te beantwoorden. Ook zal Wijnbergen via de sites van hear.nl en hifi.nl nog enige informatie verspreiden.

Zoals inmiddels bekend is zullen op beide dagen speciale demonstraties van 45 minuten plaatsvinden. Deze zullen bestaan uit groepen van maximaal 6 personen.

Door middel van een telefoontje of een mail, kunt u nu al inschrijven.

De luistersessies zijn:

vrijdag van
12.00 - 13.00 uur
14.00 - 15.00 uur
16.00 – 17.00 uur   

zaterdag van
12.00 - 13.00 uur
14.00 - 15.00 uur
16.00 – 17.00 uur

Natuurlijk bent u doorlopend welkom en zullen de medewerkers van Wijnbergen u van alle nodige informatie voorzien.

Uiteraard zorgt Wijnbergen tijdens deze dagen dat het u niet ontbreekt aan een lekker kopje koffie, thee of een ander “natje”. Uit ervaring is gebleken dat alle gasten zelf voor gezellige en zeer interessante gesprekken zorgen. Daar zal het dus niet aan ontbreken.

Zoals al vermeld zal nog uitgebreidere informatie, o.a. via de internetsite www.wijnbergen@hear.nl ,  worden verspreid m.b.t. de workshops. 

MERK

EDITORS' CHOICE