NIEUWSB&W

Accountmanagers gezocht bij RAF

Redactie HiFi.nl | 04 mei 2005 | B&W

(ingezonden mededeling)

Als accountmanager bij Raf  Professional ben je het aanspreekpunt voor bestaande en nieuwe relaties in de zakelijke markt en ga je actief op zoek naar nieuwe prospects.

Je hebt een gedegen kennis van de audio-, video- en computermarkt en ook op telecom-gebied weet je wat er in de markt speelt. Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze topverkopers die het verlenen van service en het geven van heldere, optimale voorlichting als een belangrijk onderdeel van hun taak beschouwen. Heb je een opleiding op mbo/hbo-niveau, solliciteer dan naar deze veelzijdige en fascinerende functie in het jonge team van Raf.

Raf beweegt zich ook op de markt van Domotica, de integratie van beeld, geluid, verlichting, verwarming en communicatie in huis tot een allesomvattend volledig geautomatiseerd systeem. Voor deze interessante groeimarkt zoekt Raf  een enthousiaste en gedreven verkoper met ervaring in de verkoop en installatie van Domotica-systemen. Het geven van informatie en advies zijn belangrijke aspecten bij deze functie, waarvoor creativiteit, inlevingsvermogen en initiatief de voornaamste eigenschappen zijn. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in je carrière, solliciteer dan naar deze uitdagende en veelzijdige functie bij Raf.

Klik hier voor meer informatie betreffende deze vacature.

 

MERK

EDITORS' CHOICE