NIEUWSDenon

Denon AVC-A1XV

Redactie HiFi.nl | 10 april 2005 | Denon

(ingezonden mededeling)

Denon is al vele jaren een innovatieve fabrikant van hoogwaardige audio- en videoapparaten. Beeld- en geluidskwaliteit zijn al lange tijd van een bijna vanzelfsprekend hoog niveau. De vele prijzen en positieve kritieken zijn een goed bewijs van Denon`s constante streven naar perfectie in beeld en geluid! Ter aanvulling op een door de jaren heen opgebouwde vloot van AV Versterkers introduceert Denon nu haar ultieme vlaggenschip: de AVC-A1XV AV surround versterker!

Denon AVC-A1 XP

Met de AVC-A1XV heeft Denon, naar eigen zeggen, niet alleen de krachtigste, maar ook de meest flexibele AV-versterker ter wereld gebouwd. Denon’s topmodel is ontworpen voor de zeer kritische muziek- en filmliefhebber die alleen genoegen neemt met de allerbeste audio- en videokwaliteit. De 10 eindversterkers leveren samen maar liefst 1.7kW continu vermogen!

Denon AVC-A1 XP

Deze krachtige eindversterkers kunnen luidsprekers aansturen die desgewenst over meerdere ruimtes zijn verdeeld (tot maximaal 4 Zones). Zo is het bijvoorbeeld mogelijk naar een film te kijken met 7.1 surroundgeluid in de huiskamer (Zone1), naar de radio te luisteren in de keuken (Zone2) en een CD te beluisteren buiten bij de barbecue (Zone3). En dit allemaal tegelijkertijd en onafhankelijk van elkaar! Ruzie maken wie er op de beste stoel mag gaan zitten behoort voorgoed tot het verleden. De AVC-A1XV heeft namelijk de wereldprimeur van Audyssey MultEQ XT technologie. Een volledig automatisch inregel- en correctiesysteem wat er voor zorgt dat elke stoel een goede stoel wordt. Een hoogwaardige meetmicrofoon registreert de benodigde informatie en geeft dit door aan de zeer krachtige processors van de AVC-A1XV. Deze zorgen er op hun beurt voor dat er voor maximaal 8 verschillende luisterposities een zogenaamde ‘sweetspot’ wordt gecreëerd.Voor een overzichtelijke en eenvoudige bediening van al dit moois heeft Denon een Touch Panel afstandsbediening bijgeleverd. Samen met de bijpassende DVD-A1XV universele DVD-speler vormt de AVC-A1XV de ideale combinatie voor diegene die echt wil horen en zien wat er op zijn kostbare verzameling CD’s en DVD’s staat. De AVC-A1XV wordt exclusief geleverd door geselecteerde Denon A1-dealers.

MERK

EDITORS' CHOICE