NIEUWSB&W

HDTV&Domotica show - De Opera

Redactie HiFi.nl | 08 april 2005 | B&W

High Definition Televisie en Domotica weekend op 7 mei 2005 bij de Opera in Oisterwijk

WireLess Home:
WireLess Home demonstratie bij De Opera Audio en Design op zaterdag 7 mei,

Met een gelikt uitziende en prettig in de hand liggende touchscreen is het nu mogelijk om de gehele home cinema ruimte draadloos te bedienen. Het nieuwe WireLess systeem biedt diverse toepassingen in één hand.
Controle van alle apparatuur alsmede de gordijnen en verlichting is geen enkel probleem. Met dezelfde eenvoud is surfen op internet of schrijven van een e-mail mogelijk. Fraai is het om Mp3 te selecteren via de cover art (hoesjes zichtbaar op scherm). gelijktijdig is de complete muziek informatie te zien die afgespeeld wordt. 
Het bekijken van de kinderkamer als ook de voordeur via een webcam behoort tot een van de vele toepassingen van WireLess Home . Het biedt extra comfort en veiligheid door het systeem te koppelen aan de toegangscontrole c.q. de beveiligingsinstallatie.
De draadloze controle met WireLess Home over een complete home cinema ruimte is een mooie start voor de opstap naar een  totale  WireLess home- automation systeem.

Wireless Home

Dit mooie, revolutionaire en handzame product is te bewonderen op Zaterdag 7 mei van 10.00 tot 17.00 bij De Opera Audio&Design, J.lenartzstraat 29 5061 HP Oisterwijk, 013-5211728, www,deopera.nl

HDTV:
HDTV weekend in De Opera audio & Design

Op zaterdag 7 mei organiseert De Opera een dag waarin beeldweergave met een hoge resolutie centraal staat. HDTV zal in 2005 zijn spin off hebben. Wat HDTV precies inhoud en, belangrijker nog, welk effect het heeft bij het kijken naar een dergelijk beeld willen wij deze dag uit de doeken doen. Er zijn een aantal producten van stal gehaald, waarmee wij haarscherp laten zien wat HDTV is en met welke bronnen dit kan worden weergegeven.

Zo hebben we de huidige top in projectie, de VP10S1 van Marantz, die we aansturen via de computer en andere HDTV bronnen zoals de nieuwe Inverto HDTV satellietontvanger.
Nieuw in permanente demonstratie is een 61”HDTV retro projectie TV van Thomson van slechts 38 cm diep. Met een resolutie van 1280x720 een echte HDTV met zelfs een DVI aansluiting. Via deze aansluiting laten we zien wat de invloed is als je de DVDO Iscan HD op een dergelijk toestel aansluit waardoor je elk beeld op hoge resolutie instuurt. In de derde HDTV ruimte demonstreren we de nieuwe QualiTV satellietontvanger. Het beeld van deze HDTV ontvanger en de nieuwste MarantzDV6700 wordt weergegeven door de BenQ 8700+ HD2+ projector.

De nieuwe satelliet producten worden gepresenteerd i.s.m. de satellietspecialist van Zuid-Nederland: Nico van den Braak uit Tilburg (www.nicovandenbraak.nl). De demonstraties zijn va 10.00 tot 17.00 uur.

Datum: zaterdag 7 mei 2005 van 10.00 tot 17.00
Locatie: De Opera Audio&Design, J.Lenartzstraat 29 5061 HP Oisterwijk, 013-5211728

Voor toelichting en informatie:
E: teijen@deopera.nl
W: http://www.deopera.nl/news&events.htm
W: http://www.wireleshome.nl


 

MERK

EDITORS' CHOICE