NIEUWSB&W

Mijn HiFi Home Theatre/Surround Show


Redactie HiFi.nl | 31 maart 2005 | B&W

(ingezonden mededeling)

Red carpet room:
In de “red carpet room” demonstreren wij u een surround geluid, dat  grote overeenkomsten vertoont met het geluid in de control room van George Lucas’ Skywalker Sound Studio, de wereldberoemde studio, waar b.v. ook het geluid van de Star Wars films wordt geproduceerd.

Chord DSP 8000
Ook daar worden Chord versterkers gebruikt om een zo zuiver en gedetailleerd mogelijke weergave te verkrijgen. Om het zuivere signaal van de Chord DSP 8000, SPM 1200E en 1203 om te zetten in een levensecht geluidsbeeld, dat super-ruimtelijk is en ondersteund wordt door een krachtig laag, zetten wij een volledige Avalon Symbol configuratie in, d.w.z. front, rear, center en sub!
Om het beeld in aansluitende kwaliteit te presenteren, bieden we u de primeur van de gloednieuwe ThemeScene H78, een DLP beamer met een absoluut “pixel- en rasterloze” beeldweergave.

Blue carpet room:
In de “blue carpet room” tonen wij u dat het met minder (geld) ook erg goed (in weergaveprestatie) kan. Met de meer dan voortreffelijke produkten van het Deense Primare, de DVD 30 speler en de geïntegreerde 7.1 kanaals processor/versterker SPA 21 zullen we de fraaie Tempo luidsprekers van Audio Physic laten excelleren. Aangevuld met de Centre II en de Luna II subwoofer zal deze set u gegarandeerd laten watertanden en u doen verlangen naar het dagelijks genieten hiervan!

PS: Alle apparatuur zal uit het lichtnet worden gevoed via PS Audio powerplants en filters!

Do. 21 april 19:30 uur reserveren

Vrij. 22 april

19:30 uur reserveren
Zat. 23 april 12:00 tot 16:30 uur doorlopend

MERK

EDITORS' CHOICE