NIEUWSB&W

Harmonix weer verkrijgbaar

Redactie HiFi.nl | 30 maart 2005 | B&W

(ingezonden mededeling)

Na enkele jaren van afwezigheid is het, met name in het buitenland bekende en gewaardeerde, merk Harmonix terug in de Benelux. Importeur en luidsprekerfabrikant Daluso heeft het merk per direct in haar pakket opgenomen.

Harmonix

Harmonix engineers ontdekten dat wanneer resonantie wordt geharmonieerd in één frequentie, alle geluidsaspecten exact worden overgebracht zoals ze door een instrument worden voortgebracht. Ook ontdekten ze dat resonanties in een viool perfect in één frequentie balanceren, waardoor er geen vervorming is. Harmonix ontwikkelde daarop een manier van tuning van audio apparatuur en luisterruimtes, die resonanties behandelt als essentieel onderdeel van geluid.

Harmonix

Met een compleet pakket van tuning accessoires, waaronder, spike bases, tuning feet, interlinks, luidsprekerkabels en stroomkabels worden ongewenste resonanties geëlimineerd waardoor een ongelooflijk pure, vervormingsvrije, realistische weergave wordt bereikt. Het Harmonix-concept in een vernieuwde lijn bevat 4-stappen naar een perfect organisch geluid

MERK

EDITORS' CHOICE