NIEUWSB&W

Paasshow Art`s Audio


Redactie HiFi.nl | 25 maart 2005 | B&W

(ingezonden mededeling)

Rondom de Pasen organiseren we -bijna al uit traditie- bij Troost Wonen en Slapen aan de Woonboulevard Naaldwijk weer een (luister & geniet) show. De omgeving van design meubelen op de manier zoals bij Troost Wonen en Slapen gepresenteerd, leent zich uitermate goed om u een indruk te geven van de integratie van een écht goed muzieksysteem in uw leefomgeving. Troost Wonen en Slapen heeft altijd een actueel programma op het gebied van meubels en verlichting, en wij zorgen ervoor dat de entertainmentkant in uw huis aan de orde komt.

Paasshow Arts Audio

We hebben er deze keer voor gekozen om een groot aantal systemen te laten zien en horen, zoveel als mogelijk geïntegreerd in de opstellingen van Troost Wonen en Slapen. Alle merken die Art`s Audio in het gamma heeft zullen te beluisteren zijn: Naim Audio, Linn, Primare, McIntosh Labs, Rega, Marantz, Sim2, Totem Acoustic, Harbeth, Audio Physic, Waterfall Audio en Wilson Benesch. Omdat we inmiddels ook Nordost dealer zijn, zal ook het kabelprogramma van Nordost goed vertegenwoordigd zijn. De importeurs van Rega en Totem, Wilson Benesch en Harbeth, en McIntosh en Sim2 zullen ook aanwezig zijn gedurende de showdagen om vragen te beantwoorden, maar juist ook om de producten aan u te demonstreren.

We hebben een aantal primeurs voor het Westland, maar ook daarbuiten! Het Amerikaanse McIntosh als merk, en in het bijzonder de nieuwe McIntosh MVP861 universele speler, nieuwe Music Server, en, een échte Media computer. De  Curve, Arc én A.C.T. luidsprekers van Wilson Benesch zullen te bewonderen zijn in mooie opstellingen. Ook de grotere Totem Wind luidsprekers -je komt ze niet zo vaak tegen- zullen in vol ornaat te beluisteren zijn op McIntosh elektronica. Op analoog gebied willen we u de nieuwe P7 draaitafel van Rega laten zien en horen en, spelend op een Reference Naim Audio systeem, een Michell Gyro S.E.. U zult merken dat vinyl weliswaar een vleugje nostalgie over zich heeft, maar niks van doen heeft met ouderwetse technologie! Verder zal ook Tivoli Audio aanwezig zijn met een overzicht van alle laatste versies van de fameuze Tivoli radio`s en aanverwante accessoires.

Paasshow Arts Audio

Op de Leolux verdieping pakken we uit met een bioscoop van formaat. En dat bedoelen we letterlijk! Anders dan op de voorgaande shows zal er nu een groot Stewart projectiescherm met de top-projector van Sim2 worden gebruikt. De elektronica gaan we volledig invullen met McIntosh Labs en Wilson Benesch luidsprekers. Dat belooft wat! Impact verzekerd.

Wij hebben er zin in, en hopen dat u ook wat tijd vrijmaakt om een kijkje te komen nemen. Naast de muzikale invulling is er uiteraard het meubelgamma van Troost Wonen en Slapen met een groot aantal nieuwigheden, verlichtingsarchitectuur van Bava en een kunst collectie van Robert Roag. Alles bij elkaar zeer de moeite waard.

Meer informatie

De show is geopend op vrijdag 25 maart van 10:00 tot 18:00 uur, zaterdag 26 maart van 10: to 17:00 uur en op Tweede Paasdag, 28 maart, van 12:00 tot 17:00 uur.

Het adres is: Troost Wonen en Slapen, Woonboulevard Naaldwijk,  Gildestraat 108-110, 2671 BV Naaldwijk.

Meer informatie vindt u via de onderstaande link.

 

Paasshow Arts Audio

Paasshow Arts Audio

MERK

EDITORS' CHOICE