NIEUWSB&W

Dynamic Solutions tijdens LUISTERshow

Redactie HiFi.nl | 19 maart 2005 | B&W

(ingezonden mededeling)

Tijdens de komende audio show op 19 en 20 maart a.s. in het Groothandelsgebouw in Rotterdam zal Dynamic Solutions met de volgende producten gaan demonstreren.

Lyra Helikon
De prachtige elementen van Lyra weten al vele jaren bij audiofielen wereldwijd bewondering af te dwingen. Met hun open, levendige en snelle karakter behoren de elementen uit de Lyra moving coil serie, tot de selecte  groep van beste audioproducten die je kunt kopen. Ieder Lyra model ontstaat middels een intensieve samenwerking tussen Jonathan Carr en Yoshinori Mishima, de man die op ambachtelijke wijze ieder onderdeel zelf fabriceert. Het ultieme doel waar alle Lyra elementen naar streven is een exacte reproductie van de informatie die in de platengroef is opgesloten, zonder ook maar een spoortje van eigen klanksignatuur toe te voegen.

Dynamic Solutions


Basis 2000 Reference / Vector 3 tonearm
De nieuwe draaitafels van Basis hebben nu een nog duidelijker statement, dat is muzikaliteit. Door toepassing van een nog stillere lageropbouw wordt de betrokkenheid nog groter. De zeer zwarte achtergrond geeft u de beleving en de ervaring zelf bij de uitvoering aanwezig te zijn. Samen met de uitgebalanceerde nieuwe Vector 3 arm maakt het geheel van deze betaalbare bron een topbron.

Dynamic Solutions

VS-1 Reference MKII
DK Design group heeft met zijn ontwerpfilosofie een extreme hoge kwaliteit nagestreefd.  Het ontwerpteam heeft een geïntegreerde versterker ontwikkeld, met als doel het reproduceren van muziek zo te beleven als de muzikant het zelf bedoeld heeft.

DK Design VS-1 Reference MKII

Binnen de perceptie van Daniël Khesin, de ontwerper van deze niet alleen robuuste maar zeer muzikale versterker, is er in geslaagd om techniek en muziek met elkaar te verenigen. U zult ervaren dat de kracht en betrokkenheid van deze geïntegreerde versterker uitmuntend zijn. Zonder in te boeten op verfijning en detail, valt direct op dat deze versterker een uitzonderlijke kwaliteit in prestaties en bouwwijze weet te bieden die zijn prijsklasse in extreme mate weet te ontstijgen.

De VS-1 Referentie MKII maakt gebruik van Fet’s als power transistoren en in het voorversterker gedeelte heeft Daniël Khesin gekozen voor de legendarische muzikale 6922 tube.

De extreme bandbreedte van deze stereo geïntegreerde versterker zorgt voor een muzikale performance die u het gevoel geeft van betrokkenheid bij de live uitvoering. Samen met de fraaie maar doelmatige afstandsbediening heeft DK Design Group een versterker gebouwd die eigenlijk maar één slogan heeft: MUSIC THAT BREATHES

Master luidsprekers
Natuurlijk zullen onze eigen luidsprekers niet ontbreken. Wij zullen u misschien wel verrassen met een van de Master luidsprekers u kent ze nog zie onderaan alle modellen.

Dynamic Solutions

Welke model er gedemonstreerd word weten wij nog niet, wij hebben de keuze uit respectievelijk de volgende modellen;

Master Four, Three, Two, One, Master Slamm, Master Perception, Master SEN

MERK

EDITORS' CHOICE