NIEUWS

HiFi Team opent achtste vestiging

Redactie HiFi.nl | 23 februari 2005 | B&W

(ingezonden mededeling)

Per 1 februari jongstleden maakt de firma Eltink uit Zevenaar onderdeel uit van de Hifi Team organisatie. Hifi Team, met inmiddels acht vestigingen door heel Nederland, heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van de betere audio- en video-apparatuur.

HiFi Team Eltink

Geert-Jan Eltink, eigenaar van Eltink Audio Video Zevenaar B.V.  heeft zich vanaf 1 februari 2005 teruggetrokken uit het bedrijf. De onderneming is in 1963 opgericht door Eltink Senior. Zijn zoon Geert-Jan die vanaf 1986 in de zaak werkzaam is, heeft de winkel gespecialiseerd in een toonaangevend bedrijf op het gebied van hoogwaardige audio- en videoapparatuur voor de consument. Geert-Jan heeft gekozen voor nieuwe uitdagingen in zijn leven en hij is dan ook verheugd met het feit dat hij een enthousiaste partij heeft gevonden voor de overname van zijn onderneming.

HiFi Team Eltink

De winkel in Zevenaar zal voorlopig verder gaan onder de naam HiFi team Eltink. Guido en Karel zullen het vertrouwde “gezicht” van de onderneming blijven. Het assortiment zal uitgebreid worden met meer luidsprekers en verder kunt u blijven rekenen op een goed advies, een uitstekende service en een scherpe prijs bij de firma HiFi team Eltink, zoals u de afgelopen 42 jaar gewend bent geweest.

HiFi Team hoopt u binnenkort welkom te mogen heten aan de Markt 7 in Zevenaar.

MERK

EDITORS' CHOICE