NIEUWSB&W

Alpha show (Antwerpen)


Redactie HiFi.nl | 31 januari 2005 | B&W

(ingezonden mededeling)

Naar goede gewoonte organiseert Alpha High End uit Antwerpen haar jaarlijkse “Cost No Object Show“, Deze keer in het voorjaar namelijk op zondag 30 januari en zondag 6 & 13 februari.

Star van de show is de Audio Physic „Kronos“ (52.000 euro). Geïntroduceerd op de high end show in Munchen 2004 is dit zijn première in muziekminnend België. We mogen stellen dat de ontwerpers van Audio Physics zichzelf overtroffen hebben en nogmaals hun kunnen bewezen hebben.

Alpha show

Op gebied van versterking de alom geprezen Spectral DMC 30 SL (14.900 euro) en de gloednieuwe DMA 250 (13.000 euro) eindtrap alsook de DCS Elgar plus D/A converter (16.200 euro) en Verdi La Scala SACD/CD transport (16.200 euro) met MIT Oracle bekabeling (+/- 20.000 euro).

Traditiegewoon is dit een gelegenheid om weer een ervaring „rijker“ te worden en it`s just for the fun, dus geen koopjespraat enkel top muziek in een gezellige sfeer.

Alpha show

En er is nog meer; tegen het einde van de show zullen onze nieuwe "Nautilus" luidsprekers klaar zijn om  aan "wal" te komen, en verwachten wij daar ook veel goeds van!
So be there. 

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »