NIEUWS

Wijnbergen Hitachi-Focal show

Redactie HiFi.nl | 24 januari 2005

(ingezonden mededeling)

Wijnbergen Audiosphere b.v. is met ingang van heden officieel dealer van Hitachi plasma en lcd schermen. Om dit luister bij te zetten zijn er vanaf 20-01 2005  gedurende 2 weken demonstratie ’s van deze schermen in combinatie met Focal.Jmlab luidsprekers.

Hitachi plasma

Hitachi onderscheidt zich van veel andere merken door de perfecte kwaliteit en een serviceniveau welke uniek is.

Mocht ondanks de hoge kwaliteitsnorm er zich onverhoeds toch een probleem voordoen, dan kunt u rekenen op 2 jaar “On Site” garantie, wat zoveel betekent als service aan huis. Dit binnen 24-uur na melding, uitgevoerd door de importeur. Mocht het toestel niet ter plaatse te herstellen zijn dan bent u verzekerd van een uitleen-scherm voor de periode, dat uw eigen toestel afwezig is.

Uniek in het programma van Hitachi is een plasmascherm met een afmeting van 32 inch ( 82 cm ). Hitachi is het enige merk die dit formaat momenteel kan leveren als plasmascherm.

Speciaal voor dit toestel geldt bij aanschaf de aanbieding van een gratis Hitachi DVD-camcorder t.w.v. 899 euro gedurende de introductie-weken..

De luidsprekers die hierbij gebruikt worden zijn van Focal.Jmlab van de Sib&Cub serie. Hierbij ook de nieuwste Sib XL en Sib XXL modellen.

Focal Sib & Co

Het Wijnbergen Audiosphere team nodigt u van harte uit  de schermen van Hitachi en de luidsprekers van Focal.Jmlab te komen bekijken en beluisteren. 


EDITORS' CHOICE