NIEUWSJVC

JVC LCD met DynaPix


Redactie HiFi.nl | 28 december 2004 | JVC

(ingezonden mededeling)

Tijden veranderen, de reactietijd ook. Snelle games en sportprogramma’s zijn nu ook geschikt voor LCD. Dankzij DynaPix  en een -record refreshrate- van 7 milli-seconden.

JVC LCD met Dynapix

Uitgevoerd in zilver- of pianolak design en in 26 inch (66cm) en 32 inch (81cm) formaat. LCD kijkt eindelijk echt als tv, maar dan plat.    
 
Iedereen kent inmiddels het fenomeen. Kijk je LCD-tv dan valt het soms op. Snelle bewegingen hebben het niet altijd makkelijk. Op korte kijkafstand zien we hierbij af en toe puzzelvormige effecten en een vage weergave van deze bewegingen. Directe oorzaak is de verregaande digitalisering en de onderdrukking van beeldruis die de matige tv-ontvangst thuis tegenwoordig kenmerkt.

JVC’s nieuwste LCD-tv’s met een oppervlakte van 66cm en 81cm hebben dit bewegingsprobleem door middel van DynaPix technologie en een drastische verhoging van de -refreshrate- (bewegingsreactietijd) opgelost en kijken daardoor weer als een tv. Bovendien zijn  zij hierdoor beter voorbereid op huidige en toekomstige HD ( High Definition) uitzendingen en geven sport en games beter weer.

De meegeleverde designstandaard kan zowel verticaal als horizontaal worden bewogen. Een pc kan worden aangesloten (WXGA resolutie) en gemixte tv-pc weergave is ook mogelijk.

Leverbaar in pianolak- of zilverdesign. 

Prijzen:
LCD LT-32C50B/S:  2999 euro (81cm)   
LCD LT-26C50S/B:  1999 euro (66cm)

EDITORS' CHOICE