RAF Amsterdam show

Redactie HiFi.nl | 17 december 2004 | B&W

(ingezonden mededeling)

RAF Amsterdam presenteert op vrijdag 17 en zaterdag 18 december producten van importeur TransTec .
Tijdens de openingstijden verzorgen de medewerkers van RAF en TransTec doorlopende demonstraties KEF, Quad en SIM2.


Quad
Van Quad staan natuurlijk de 99 elektronica lijn, de L-series en de ongeëvenaarde ESL-988 en ESL-989 elektrostaten voor u klaar.

KEF
Van KEF worden modellen uit de Q, XQ, Reference en KHT series van KEF gedemonstreerd.
De ‘still going strong’ KHT2005.2 natuurlijk demonstratie klaar. U zult ook verbaasd staan van de beeld en geluidskwaliteit van de KIT100 instant theatre’ set. De sleutel tot de superieure prestaties van talloze KEF luidsprekers en ook de KIT100 ligt in toepassing van zelf ontwikkelde en gepatenteerde Uni-Q technologie. Hierin opereren midden- en hogetonen weergever als een twee-eenheid, waarbij de tweeter precies in het acoustische hart van de middentonen weergever is geplaatst.

KEF KIT

Deze vinding van KEF verwezenlijkt de droom van iedere luidsprekerbouwer, namelijk een luidspreker die dit hele spectrum schijnbaar vanuit één punt afstraalt. De KIT100 is een combinatie van de beproefde en gepatenteerde UNI-Q en de vlakke NXT paneel technologie en biedt u een verrassende ‘surround’ ervaring uit slechts twee luidsprekers.

9000ACE
KEF heeft een manier gevonden om het interne volume van een kast veel groter te laten lijken dan hij is. KEF noemt deze techniek Acoustic Compliance Enhancement (ACE), al is de term ‘virtuele luidsprekerbehuizing’ misschien wat sprekender. De vinding is gepatenteerd, en gedemonstreerd wordt natuurlijk met de KEF 9000ACE die er al van profiteert.

SIM2
Filmliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de SIM2 Domino20h en de HT300EvoLINK. SIM2 is wederom de eerste die in de video projector de HD2+ DC3 chip van Texas Instruments introduceert. Het relatief grotere nuttige oppervlak van de nieuwe DarkChip3 chipset van TI brengt definitie en contrastwaarden op een voorheen ongekend niveau.

Sim2 HT300Link

Een contrastratio van 3500:1 verdient die kwalificatie. De HT300EvoLINK is een zeer vernieuwende projector binnen de Grand Cinema HT lijn. Niet alleen vanwege toepassing van de allernieuwste en allerbeste DMD-chipset (HD2+ DC3 van TI), maar ook dankzij de DigiOptic Image Processor (DOIP). Deze externe beeld & ingangsprocessor is door uiterst dunne (3,5 mm) optische fiberkabels verbonden met de projector - wat zowel installatie als signaalprocessing een stuk overzichtelijker maakt.


Een bezoek aan RAF op de Rijnstraat- meer dan de moeite waard!

MERK

EDITORS' CHOICE