NIEUWSPioneer

Pioneer DVR920H HDD recorder

Redactie HiFi.nl | 10 december 2004 | Pioneer | Importeur: Vogel’s Consumer Benelux

(ingezonden mededeling)

Melsele, België, 1 december 2004 – Met de introductie van de DVR-920H-S bewijst Pioneer eens te meer dat het bedrijf de meest innovatieve technologieën kan combineren met een verbazingwekkend design en fantastische voordelen voor de gebruiker. De nieuwe, geavanceerde DVR-920H-S is een verdere ontwikkeling van de bestaande DVR-720H-S en DVR-520H-S. Dit nieuwe toestel beschikt over een reusachtige harde schijf van 250 GB. De gebruiker kan dus niet minder dan 433 uur met zijn favoriete TV-programma’s, films of home video’s opnemen.

Pioneer DVR920H

Met zijn kwaliteitsvolle video-opnames en zijn functie om programma’s op DVD tot 55 keer sneller dan in reële tijd en zonder enig kwaliteitsverlies te kopiëren, luidt de Pioneer DVR-920H-S een nieuw tijdperk van innovatieve technologie in.

Het toestel heeft een modern, kwaliteitsvol design in zwart acryl en past, in combinatie met HDMI (High-Definition Multimedia Interface), qua vorm, kwaliteit en functie perfect bij de plasma-TV’s van Pioneer.

“Met de introductie van de geavanceerde DVR-920H-S heeft de gebruiker eindelijk wat hij echt wenst: ultieme opname- en weergavemogelijkheden gecombineerd met een grote opslagcapaciteit – en de recentste digitale communicatietechnologie,” vertelt Philippe Coppens, manager van de afdeling Technology and Product InfoManagement bij Pioneer Europe NV. “Bovendien is de gebruiksvriendelijke grafische gebruikerinterface van Pioneer, die sowieso al een zeer goede reputatie had, nu nog verder verbeterd met de GUIDE Plus+ elektronische programmagids, zodat men alles heeft wat men maar kan wensen!”

 


EDITORS' CHOICE