NIEUWSB&W

Sights & Sounds Zutphen bestaat 1 jaar


Redactie HiFi.nl | 05 november 2004 | B&W

(ingezonden mededeling)

Sights & Sounds in Zutphen viert deze maand haar 1-jarig bestaan. Deze maand zal voor Sights & Sounds bol staan van de shows, ieder weekend in de maand november mag u een speciale show verwachten.

Sights & Sounds

Sights & Sounds vestigde zich november 2003 aan de Nieuwstad, een rustige aanloopstraat naar het historische centrum van Zutphen. Op deze voor de meeste inwoners van deze regio locatie adviseerde Eric Kooistra reeds 15 jaar kwalitatief
hoogwaardige geluids- en beeldapparatuur.

Assortimentskeuze
Bij ons geen onoverzichtelijk oerwoud van merken,onze winkel staat niet vol met allerlei merken, maar met een zorgvuldig uitgebalanceerd assortiment staan wij u terzijde, op onze gezamelijke zoektocht naar een prachtige set, onafhankelijk van uw budget.

Timing
Voor Eric was de tijd nu rijp voor de ultieme stap: een eigen zaak, na 15 jaar Glas hifi.  Gekozen is voor een gamma van meerdere kwaliteitsmerken en een goede after sales. Sights and Sounds richt zich zowel op audio (Hifi) als visuele producten. Daarnaast wordt de onderlinge afstemming bevorderd, te denken aan home entertainment en domotica, de nieuwe ontwikkeling!

Kijk ook in de agenda van HiFi.nl voor alle shows die Sights & Sounds deze maand organiseert om het éénjarig bestaan luister bij te zetten.

MERK

EDITORS' CHOICE