NIEUWSB&W

Overname Hobo Studio City Enschede


Redactie HiFi.nl | 28 oktober 2004 | B&W

Hobo Hifi BV laat de redactie van HiFi.nl weten dat ze zeer recentelijk Hifi Studio City in Enschede heeft overgenomen. HiFi Studio City in Enschede zal vanaf a.s. zaterdag gesloten zijn en men streeft ernaar om rond 15 november de vernieuwde winkel te kunnen openen. In de tussenliggende periode is de winkel gesloten.

Hobo Hifi BV is een keten van 8 Hifi-speciaalzaken welke gevestigd zijn in Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort, Boxmeer, Haarlem, Den Bosch en Rotterdam. Zoals gezegd is Hifi Studio City nu toegevoegd aan de groep. Begin van dit jaar nam Hobo Hifi BV Soundservice Boxmeer over.

We berichten u eerder al over de sluiting van Hifi Studio City. Hifi Studio City, ruim 22 jaar een begrip in Enschede, is a.s. zaterdag 30 oktober voor het laatst open. De huidige eigenaar, Wim Noppers, zal niet actief blijven bij Hifi Studio City.

Men streeft ernaar binnen een tweetal weken de nieuwe zaak te heropenen. In de periode van 30 oktober tot 15 november is de winkel gesloten.

Opmerkelijk detail is dat Enschede al een andere Hifi-speciaalzaak kent met de naam Hobo. Het bestaande Hobo in Enschede staat los van Hobo Hifi BV. Om geen verwarring te veroorzaken zal Hifi Studio City als naam gehandhaafd blijven.

Hobo Hifi neemt Hifi Studio City in Enschede over

MERK

EDITORS' CHOICE