Horen, zien en zitten!

Redactie HiFi.nl | 27 oktober 2004 | B&W

(Advertentie)

Zwolsman LeersumOp 28, 29 en 30 oktober 2004 laten 3 bedrijven elk hun specialisme zien tijdens alweer het tweede jaargang van “Horen, Zien en Zitten” showdagen aan de Hoofdstraat 166b te Driebergen ( Utrecht ).

Home Interieurs uit Driebergen, Zwolsman Audiovisueel uit Leersum en Volvo Broekhuis uit Zeist hebben hun krachten gebundeld om te laten zien hoe mooi interieur en audiovisuele producten gecombineerd kunnen worden. Samen met Broekhuis word dit geheel aangevuld met de nieuwe modellen van Volvo.

Horen, zien en zitten!

In het pand van Home Interieurs (1500 m2 showroom) staat tijdens de showdagen een groot scala aan hoogwaardige producten opgesteld waarin Design en Lifestyle in centraal staat. Diverse huiskameropstellingen  van onder andere Leolux en Gelderland banken, Interstar en Hulsta kasten en wandmeubilair worden aangevuld met toonaangevende merken binnen de audiovisuele wereld. Denkt u hierbij aan: KEF, Tannoy en Piega luidsprekers, Plasma en LCD tv’s van Hitachi, Sony, Sharp, JVC en NAD. Complete home-theater systemen zijn te beluisteren en te bekijken van Cambridge Audio, NAD, Linn Audio, Onkyo en Jamo.

Tijdens deze drie dagen zullen medewerkers van alle drie de initiators iedereen ontvangen met een hapje en een drankje en begeleiden om alle producten te kunnen toelichten, tevens gelden alleen tijdens de showdagen aantrekkelijke aanbiedingen.

Horen, zien en zitten!

Uitnodiging

Home Interieurs, Zwolsman Audiovisueel en Broekhuis nodigen U van harte uit om de showroom te bezoeken en te Horen, Zien en Zitten op 28, 29 en 30 oktober. De toegang is gratis.

Openingstijden

Donderdag 28 en vrijdag 29 oktober van 10:00-21:00 uur
Zaterdag 30 oktober van 10:00–20:00 uur

Voor meer informatie

Zwolsman Audiovisueel
Thijs Staffhorst
Rijhksstraatweg 68
3956 CS LEERSUM
0343-451380
www.zwolsman-leersum.nl

MERK

EDITORS' CHOICE