NIEUWSB&W

VAD`04: Bissiness nieuws

Redactie HiFi.nl | 18 oktober 2004 | B&W

(Ingezonden mededeling)

Op 23, 24 en 25 oktober zal de Koningshof in Veldhoven, haar deuren weer openen om alle audio en video nieuwtjes te presenteren aan uw consument en aan uiteraard ook aan u. Dit alles tijdens de VAD Show 2004. Bissiness ( http://www.bissiness.nl ) zal in kamer 18 aanwezig zijn om in een prettige sfeer de nieuwste modellen van Polkaudio, Alphason Designs te tonen en te demonsteren.

In het persbericht lezen we vervolgens:

"Wij zullen u ongetwijfeld kunnen verrassen met de opmerkelijke geluidskwaliteit van de Polk Audio Inwall luidsprekers.
Wij demonsteren met de hoogwaardige apparatuur van Consonance.
Alphason Designs (
http://www.alphasondesigns.com) presenteert de zo juist in de UK gelanceerde nieuwe Audio/Video meubels, waaronder een aantal producten die zich uitstekend lenen om de in de belangstelling staande flatscreens te monteren.

Bissiness heeft in samenwerking met PolkAudio (http://www.polkaudio.com) besloten om de novemberprijsvraag van Hifi.nl te ondersteunen en een set LSi 15 luidsprekers (twv 2198 per set) ter beschikking te stellen (Klik hier om mee te doen - red). Ook deze luidsprekers zullen aanwezig zijn tijdens de VAD Show.

Wij nodigen u graag uit om eens kennis te maken met de producten van PolkAudio, Alphason Designs en Consonance. Daarom: graag tot de VAD!"

MERK

EDITORS' CHOICE