NIEUWS

Stello nu ook in Nederland

Redactie HiFi.nl | 14 oktober 2004

(ingezonden mededeling)

De Stello serie van April Music is eindelijk in Nederland verkrijgbaar. Na de vele lovende testverslagen in diverse hifi bladen is Hifi4you er trots op dat zij deze serie producten op de Nederlandse markt kan introduceren.
Met name de multifunctionele DP 200 DAC-voorversterker is een nieuw product dat op high-end niveau ongekende mogelijkheden biedt.

Stello

De DP200 is inzetbaar als digitaal analoog convertor (met high-end upsampling DAC 24Bits/ 192kHz) waarvan de gebruiker zelf de sampling rate kan selecteren. Tevens is de DP200 een volledig gebalanceerde klasse A high-end voorsterker, met speciaal ontwikkelde circuits om een high-end performance te garanderen.
Daarnaast is de DP200 voorzien van een hoogwaardig ingebouwde hoofdtelefoon versterker.Tegen een geringe meerprijs is de DP200 uit te rusten met een high-end MM/MC phono voorversterker en een analoog/ digitaal convertor waarmee het analoge signaal van bijvoorbeeld een platenspeler of tuner omgezet wordt in digitaal signaal. (24/96 kHz). Ondanks al deze mogelijkheden is de DP200 eenvoudig te bedienen.

De overige producten van de Stello Serie:
de CDT 200 CD transport, de S200 stereo eindversterker, de DA220 upsampling DAC, de P200 voorversterker en de M200 mono eindversterker.

Voor meer informatie of het aanvragen van documentatie: www.hifi4you.nl


EDITORS' CHOICE