NIEUWSB&W

Show DeVos luidsprekers


Redactie HiFi.nl | 07 oktober 2004 | B&W

(ingezonden mededeling)

Op maandag 18 en dinsdag 19 oktober  presenteert LWA uit Oss de nieuwste DeVos modellenlijn  hi-fi luidsprekers voor de huiskamer en de pro-lijn voor de horeca en aanverwant.

DeVos luidsprekers, reeds 16 jaar onvolprezen, vallen meteen op door hun onmiskenbare vormgeving en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dit laatste ligt vooral aan het feit dat DeVos ervoor gekozen heeft direct aan de eindgebruiker te leveren waardoor de handelsmarge flink gereduceerd kon worden en dat vertaald zich in de aanschafprijs. Hun kleinste en nieuwste huiskamermodel, type 502, bewees dit onlangs in een uitgebreide test door Dhr. René van Es, hoofdredacteur van HiFi.nl.

De Vos 502 (c) Xingo

Sinds enige tijd is er een tendens waar te nemen dat steeds meer cafebedrijven “life” voetbal, autorace, concerten en evenementen middels een groot projectiescherm presenteren. Om op deze tendens in te spelen zal er een professioneel surround luidsprekersysteem  te horen zijn en dat is een primeur te noemen voor deze branche.

Naast luidsprekers omvat het leveringsprogramma van LWA beamers, apparatuur en muziekcomputers. Deze computers werden tot voor kort uitsluitend aan de horeca geleverd. Om ook aan de groeiende vraag voor thuisgebruik te kunnen voldoen wordt nu een compacte muziekcomputer met afstandsbediening, touchscreen dvd en speciale software geïntroduceerd.

Showdata:
Maandag 18 en Dinsdag 19 oktober
proeverij Fellini’s
Eikenboomgaard 7-9
Oss
Maandag van 15.00 tot 22.00
Dinsdag van 14.00 tot 22.00 uur.

LWA productions,
Oss
Tel: 0412-630226

 


 

MERK

EDITORS' CHOICE