NIEUWS

Track2 klank-en-kleur show

Redactie HiFi.nl | 28 september 2004 | B&W

(ingezonden mededeling)

Track2: Klank en kleur van de toekomst binnen handbereik

Track2 levert maatwerk op het gebied van beeld, audio en interieur. Op woensdag 13 oktober van 19:00 tot 23:00 uur organiseren zij in een bijzondere ambiance in Rotterdam een show waar de versterkers van een van de meest toonaangevende merken –McIntosh- en Sim2 projectoren centraal staan. Tevens zal aandacht gegeven worden aan de toepassingen van domotica.

Track2 show
Genodigden zullen een primeur bijwonen wanneer de Sim2 HT500 (het neusje van de zalm op het gebied van digitale projectoren) voor het eerst aan de Nederlandse consument getoond wordt. Tevens zal een groot deel van het meest recente aanbod van McIntosh gepresenteerd worden, waaronder de nieuwe processor en meerkanaal versterker. U zult oren en ogen tekort komen bij deze nieuwe apparatuur en toepassingen.

Track2 show

Buiten de presentatie om is er voldoende gelegenheid om u nader te laten informeren over alle produkten en diensten van Track2.

Bent u geïnteresseerd in de producten McIntosh, Sim2 of wilt u meer weten over domotica? Stuur een mailtje met uw gegevens naar show@track2.nl , dan zenden wij u een uitnodiging met de locatie en routebeschrijving en zien wij u graag op 13 oktober op onze show.

Voor meer informatie over Track2 kunt u de website www.track2.nl bezoeken.

MERK

EDITORS' CHOICE