NIEUWSPolk Audio

PolkAudio RM serie

Redactie HiFi.nl | 21 september 2004 | Polk Audio

(ingezonden mededeling)

De RM serie van Polk Audio zal dit najaar ook in europa leverbaar zijn.

De nieuwe RM speakers zijn smal en sierlijk van vorm, waardoor ze zeer goed te combineren zijn met de moderne gestylde  home cinema systemen.

Polk Audio RM serie

De satellieten kunnen aan de muur gemonteerd worden of geplaatst worden op een plank. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om in combinatie met een standaard de luidsprekers op de vloer te plaatsen. Polk Audio levert naast de satellieten een vloerstaander in de RM serie. Uiteraard ontbreekt een krachtige actieve subwoofer niet.

Polk Audio RM serie

De gehele serie is uitgevoerd in een titanium-look. De afgeronde achterkanten geven stevigheid aan de luidsprekers en breken voor een goede weergave de staande geluidsgolven.

De satellieten en de center speaker zijn gebouwd volgens de door Polk Audio gepatenteerde Power Port Technology, waardoor er ondanks het kleine formaat van de speakers een goede ruimtelijke vulling plaatsvindt en met name de lage tonen expressief zijn.

De RM6800, RM6900 en RM7300 modellen worden geleverd inclusief een wandbevestiging en beide laatste modellen worden geleverd inclusief staanders voor plaatsing op bijvoorbeeld een kast of tafel. De bijpassende center speakers worden geleverd inclusief een handige cradle waarmee hoek van de speaker neerwaarts en opwaarts aangepast kan worden. De RM6800 en RM6900 zijn complete 6-delige speakersets en bestaan uit vóór en achter satellieten, een center speaker en een actieve subwoofer.

Meer informatie
Bissiness
Borgercompagnie 194
9631 TM Borgercompagnie
Internet: www.polkaudio.nl

MERK

EDITORS' CHOICE