NIEUWSB&W

Nationale Pickupdagen


Redactie HiFi.nl | 16 september 2004 | B&W

(ingezonden mededeling)

Nationale PickupdagenVinyl is weer helemaal terug. Het `zwarte goud` houdt zich prima staande tussen CD`s, DVD`s en SACD`s. Tegelijk heeft de ontwikkeling voor het afspelen van LP`s ook niet stil gestaan. De groef blijkt een ongekend hoogwaardig signaal te herbergen. Velen herontdekken de specifieke kwaliteiten van de oude langspeelplaat.

Het plaatje draaien mag dan wat bewerkelijker zijn dan het spelen van schijven met een digitaal signaal, de topkwaliteit muziekweergave verrast haast iedere luisteraar. Nieuwe phono-elementen, phono-versterkers, loopwerken en toonarmen worden daarom ook weer volop uitgebracht. Maar ook LP`s worden weer in elk genre uitgegeven. Het is nog nooit zo leuk geweest in deze wereld van de enige, echte analoge muziekreproduktie.

Johan Ketelaar heeft een naam op het gebied van audio apparatuur. Samen met AJ van den Hul organiseert Ketelaar Hifi daarom dit jaar opnieuw de Nationale Pick-up Dagen. Een team van deskundigen informeren u over afregeling van elementen, de optimale aansluiting en opstelling van de platenspeler. 

U kunt volop luisteren naar het nieuwe topelement van Van den Hul, The Condor, en de accu gevoede JK acoustics Ultimate Phono Amp. Maar ook andere draaitafels, armen, elementen en accessoires zijn te bewonderen, o.a. van Kuzma, Clearaudio, Dual en T&A (G10 draaitafel). Nieuw vinyl wordt te koop aangeboden en de nieuwe Cadance platenreiniger zal worden gedemonstreerd. Bovendien kunt u deze dagen gratis uw eigen element en pickup laten keuren en afregelen.

Vrijdag 29 & zaterdag 30 oktober te ’t Harde – meer informatie: www.jkacoustics.nl  
 

MERK

EDITORS' CHOICE