NIEUWSB&W

3 x Eisa voor Samsung

Redactie HiFi.nl | 17 september 2004 | B&W

(ingezonden mededeling)

De European Imaging and Sound Association (EISA) heeft Samsung Electronics als enige onderneming in de consumentenelektronicabranche drie EISA Awards toegekend. De jury, bestaande uit journalisten van circa vijftig toonaangevende audio-, video-, consumentenelectronica- en fotomagazines uit twintig Europese landen, heeft de DLP projectietelevisie SP50L7HX, het Home Theater System HT-DS460 en de multimediaspeler YH-999 van Samsung Electronics bekroond. Hiermee onderstreept EISA de toonaangevende positie van Samsung in consumentenelektronica.

DLP™ televisie SP50L7HX
De SP50L7HX, een 50-inch DLP™ televisie, is een flat panel voorzien van de innovatieve rechtopstaande DLP™ Rocket Engine. Samsung’s nieuwste beeldoptimalisatietechnologie DNIe™ (Digital Natural Image engine) en het contrastratio van 2500:1 zorgen voor een verbluffende beeldkwaliteit en beeldscherpte. En niet alleen EISA is onder de indruk van de DLP™ televisie van Samsung. De televisie ontving reeds de ‘Best Innovation Award’ op het gebied van video op de International Consumer Electronics Show in de Verenigde Staten en een zilveren award van de Amerikaanse Industrial Designers Society.
De Samsung SP50L7HX is reeds verkrijgbaar voor € 4.999, inclusief B.T.W.

Samsung Eisa Awards 2004

Home Theater System HT-DS460
Het Home Theater System HT-DS460 is voorzien van het ‘rear reflecting surround system’ van Samsung, waardoor een multi-channel effect ontstaat met alléén front speakers. Als gevolg hiervan is het installeren en het verplaatsen van dit ruimtebesparende systeem heel eenvoudig. Het Samsung Home Theater System HT-DS460 is vanaf eind september verkrijgbaar voor € 499, inclusief B.T.W.

Samsung Eisa Awards 2004

Multimediaspeler YH-999
De YH-999 van Samsung is een multimediaspeler die van een totaal nieuw concept uitgaat. Het is gebaseerd op een Portable Media Center (PMC) platform, waardoor consumenten op elk moment en op elke plaats van entertainment kunnen genieten. De multimediaspeler met een 3,5-inch TFT-LCD scherm en een harde schijf van 20 GB speelt muziekbestanden af, geeft foto’s weer en kan zelfs videobeelden laten zien.
De Samsung multimediaspeler YH-999 is vanaf november verkrijgbaar voor € 599, inclusief B.T.W.

Samsung Eisa Awards 2004

MERK

EDITORS' CHOICE