NIEUWSB&W

Feestweken Wijnbergen Audiosphere


Redactie HiFi.nl | 08 september 2004 | B&W

(ingezonden mededeling)

Ter gelegenheid van het eenjarig bestaan van Wijnbergen Audiosphere, worden aldaar twee “feestweken” georganiseerd. Gedurende de weken 38 en 39 (14 t/m 25 september), worden kortingbonnen uitgegeven, die bij een volgende aankoop binnen een half jaar, kunnen worden ingelost.

Daarnaast is er bij Wijnbergen ook weer ruim aandacht voor verschillende workshops. Alvast een overzicht:

Op zaterdag 2 oktober, zullen de kabels van de firma Chord worden belicht. De signaal- en luidsprekerkabels zullen door Martijn Lavrijsen van de importeur Joeniet worden gedemonstreerd.

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober, zal door importeur van Analogue Audio, Wim van Kranen, een aantal noviteiten laten zien en horen. Hier zullen beslist uitschieters bij zijn van de merken Unison Reseaurch, Audio Analogue en Pathos. Daarnaast zullen ook platenspelers van Nottingham Analogue en buizenversterkers van Graag te beluisteren zijn.

Zoals gebruikelijk zullen op beide dagen demonstraties van 45 minuten in de luisterkamers van Wijnbergen plaatsvinden. Deze bestaan uit groepen van ongeveer 6-8 personen. Door middel van een telefoontje of een mail, kunt u nu al inschrijven.

De luistersessies zijn vrijdag en zaterdag van:
12.00 - 13.00 uur
14.00 - 15.00 uur
16.00 - 17.00 uur

Natuurlijk bent u van harte en doorlopend welkom en zullen de mensen van Wijnbergen u van alle nodige informatie voorzien.

Meer informatie via onderstaande link.

MERK

EDITORS' CHOICE