NIEUWSB&W

Arts Audio Linn Klimax show


Redactie HiFi.nl | 07 september 2004 | B&W

(ingezonden mededeling)

Art’s Audio · Linn Klimax weekend– 10-11-12 september

Art`s Audio Linn Klimax weekendHet aankomende weekend staat Art`s Audio in het teken van realisme. Van 10 t/m 12 september wordt aldaar gespeeld met de top uit het LINN programma. 

We gebruiken  een CD12 en een UNIDISK 1.1 als bronnen van (digitaal) muziekbeleven. Voorversterking doen we met een Klimax Control, en de aansturing van de LINN Akurate 212 gaat meer dan uitstekend met de nieuwe Klimax Chakra 500 Twin eindversterker.
     
Deze stereo eindversterker maakt gebruik van de nieuwe LINN Chakra technologie waarbij een monolitische schakeling is omgeven door een array van transistoren die "bijspringen" wanneer de stroomvraag groter wordt. Het resultaat is een zeer snelle en krachtige versterker die onconditioneel stabiliteit oplevert bij iedere luidspreker impedantie.

Specificaties zijn natuurlijk leuk, maar luisteren vertelt je véél meer! U zult verbaasd staan met welk realisme dit systeem in staat is een muzikaal beeld neer te zetten. Met de CD12 creeër je een bijna "eng" realistische presentatie; als het begrip holografisch u wat zegt, dan begrijpt u de stelling. Dit effect wordt verder versterkt wanneer je in ruimtes gaat spelen die nog wat groter zijn dan onze luisterruimte.

Voor de luidsprekers hebben we gekozen voor de "kleine" monitor uit de Akurate serie, de 212. Een mooi uitgewogen 4-weg systeem dat we single-wired aansturen, maar volledig aktief met vier maal (!) een Klimax Chakra 500 Twin kan natuurlijk ook!

Art`s Audio Linn Klimax weekend

Openingstijden
Vrijdag  10 september van 12:00 uur tot 21:00 uur
Zaterdag 11 september van 10:00 uur tot 17:00 uur
Zondag 12 september van 12:00 uur tot 17:00 uur

MERK

EDITORS' CHOICE