NIEUWSB&W

Audience en StudioLab bij Clofis

Redactie HiFi.nl | 30 augustus 2004 | B&W

(ingezonden mededeling)
                                        
Clofis, onder andere bekend als importeur van Moon, C.E.C., BenQ en ProjectDesign, introduceert twee nieuwe merken in haar leveringsprogramma; Audience subwoofers en StudioLab luidsprekers.

Audience

Audience subwoofers
Nieuw in het Clofis programma zijn de Audience subwoofers met de karakteristieke concave aluminium woofers. Toepassingsgebied is zowel surround als hifi. Kenmerkend voor een Audience aktieve subwoofer is de robuuste constructie. De woofers met gegoten chassis, geventileerde spider en dubbele magneet zijn daar een mooi voorbeeld van. De strakke basweergave is ook voor een deel te wijten aan het feit dat het gesloten systemen zijn. Deze bijzondere aktieve subwoofers zijn gebouwd met 30mm dik zwart MDF en uitgevoerd in donkergrijs metallic hoogglans van de hoogste kwaliteit. Het Audience programma bestaat uit 5 typen: systemen met 8 inch t/m 15 inch woofers. De drie grootste typen worden geleverd met een klasse D versterker. 

Prijzen van Audience beginnen bij 490 euro voor het kleinste 8-inch model.

Audience


StudioLab Luidsprekers                                            
StudioLab luidsprekers presteren verrassend goed. Deze prijs/kwaliteit verhouding is volgens de importeur zeer moeilijk ergens anders te vinden.   Studiolab luidsprekers worden (uiteraard) in China geproduceerd, maar zijn ontworpen in Frankrijk. Ze kenmerken zich door een rustige weergave en groot dynamisch bereik. Deze luidsprekers bezitten allen een harde gepolymeriseerde papierconus ,een 25mm textiel dometweeter, vergulde aansluitingen en een degelijke maple/zilveren kast met afneembaar zilveren front.. Ook de uitrusting is erg compleet. Zo hebben de satelliet luidsprekers een voorgemonteerde ophangbeugel en worden de zuilluidsprekers geleverd met verchroomde stalen spikes.

Prijzen vanaf 85 euro per stuk.

StudioLab

 

MERK

EDITORS' CHOICE