NIEUWS

Nieuwe StoetKits versterkers


Redactie HiFi.nl | 27 juni 2004

(ingezonden mededeling)

Heart Audio, thuishaven van de StoetKits, kondigt met gepaste trots de in-productie-name van een drietal buizenversterkers aan.

Ten eerste de StoetKit Junior, die met een aantrekkelijke prijs, zeer goede klank en 4 ECL82 buisjes een geweldige eerste stap op het buizenpad kan betekenen. Als tweede is de StoetKit 2 thans leverbaar, het vlaggeschip van de collectie: twee riante monoblokken met de vermaarde 300B eindtriode. Voor de rest van ons (die veel klank, maar ook wat vermogen wensen) is er nu de StoetKit 6, een werkelijk formidabele geintegreerde stereo versterker met maar liefst 4 EL84 eindbuizen per kanaal.

Stoetkit 6
 
StoetKits worden in twee vormen aangeboden: als bouwpakket en kant-en-klaar. De solderende avonturiers onder ons kunnen hun hart ophalen aan de bouwkits met uitgebreide handleiding, terwijl de niet-solderende luisteraars hun kant-en-klare StoetKit meteen kunnen aanzetten, rechtstreeks uit de doos.
 
Het geheim van de StoetKits zit `m in de uitgekiende ontwerpen, de hoge bedrijfszekerheid, hun weergaloze uiterlijk en niet in de laatste plaats in de gebruikte componenten. Hiervan zijn de transformatoren het belangrijkste, en die maakt Heart Audio zelf! Hun ervaring met transformatoren gaat terug tot 1929, toen grootvader Stoet een trafo-fabriek begon. Alle trafokennis die sindsdien is opgedaan heeft Heart gebruikt om de StoetKits van de juiste, zoniet de beste trafos te voorzien. En echt, je hoort het.

 

Aanvullende informatie:

Heart Audio-  Home of the StoetKit`s
Argonstraat 128
2718 SP Zoetermeer  NL
T 0031-79-361 3113
F 0031-79-362 2055
www.heartaudio.nl

 


 

EDITORS' CHOICE