ITC distributeur Epson Home Cinema

Redactie HiFi.nl | 26 juni 2004 | B&W

(ingezonden mededeling)

Sinds 9 juni jl is ITC Home Theater officieel distributeur van de Epson Home Cinema projectoren in Nederland.

Frank en Annewiek Doorhof toasten met Jorg Netten (Key Account Manager Epson Benelux)

Om dit te vieren ontvangen de eerste 20 klanten een bioscoopbon twv 10 euro. Bovendien loopt de aktie met de TW10H Sports Edition nog, hierbij ontvangt u  gratis een X-BOX met twee sportspellen en een communicator set.

ITC staat al jaren bekend om hun grote expertise op het gebied van Home Cinema en heeft klanten door de hele Benelux, daarom is een afspraak maken voor een demonstratie wel aan te raden.

Door het toepassen van een zogenaamde ISF calibratie, is ITC in staat u een perfect afgestelde projector te leveren, niet alleen voor Home Cinema, maar ook voor presentaties. Een ISF calibratie betekent een juiste afstelling van het beeld, volgens de normen van het ISF, door middel van onder andere een color-analyzer, die de kleuren uitmeet.

ITC blijft natuurlijk ook andere merken voeren als BenQ, Mitsubishi, Nec, Sharp en Marantz. Ook voert ITC beugels van o.a. Audipack en kunt u zelfs beugels op maat/kleur laten maken. Bekabeling komt van de merken Oehlbach en Eichmann. Projecta, Stewart, Beamax en Screenline verzorgen de (doe het zelf) schermen.

ITC Home Theater uitsluitend geopend op afspraak, zodat voor iedereen voldoende tijd kunnen gereserveerd kan worden.

Voor meer informatie:
ITC Home Theater
Constructieweg 8
8305 AA  Emmeloord
Tel.: 0527-636666
Fax: 0527-636667
E-mail: info@hometheater.nl
Website: www.hometheater.nl
www.isfcalibraties.nl


 

 

 

MERK

EDITORS' CHOICE