NIEUWS

Pol Audio luistershow

Redactie HiFi.nl | 24 juni 2004 | B&W

(ingezonden mededeling)

Van 23 Juni tot en met 3 Juli organiseert Pol-Audio in Baarn, in samenwerking met de merken Arcam, Dynaudio en software leverancier Symfonique, een luistershow.

Arcam AVR300Er zullen twee audiosets te beluisteren zijn. De eerste bestaat uit de AVR300AV van ARCAM op de AUDIENCE serie van DYNAUDIO. Dit is een complete 5.1 surround set.

Pol Audio showDe tweede set is een mooie stereoset met de FMJ-serie voorversterker van ARCAM aangesloten op twee MONOBLOKKEN in combinatie met de ANNIVERSARY 25 set van DYNAUDIO. Deze set bewijst dat gewoon stereo nog lang niet uit is. Het beluisteren van deze HIFI sets staat centraal, tenslotte draait alles om de audiofiele beleving.

Verder zal Symfonique u trachten te verrassen met een zogenaamde Direct Cut SA-CD. Hierbij hoort u, in tegenstelling tot veel andere SA-CD`s, een pure DSD opname, waarbij tijdens het opnameproces niet is teruggemixt naar het PCM formaat. Een unieke beleving.
Verder zal Symfonique van de labels "Stockfish" en "Crosscut Records" muziek presenteren, zowel op CD als Vinyl, van o.a  Chris Jones, Allen Taylor, Mike Silver en Sara K.


U bent van harte welkom met eigen CD/LP materiaal, Pol Audio zal het graag voor u draaien.

MERK

EDITORS' CHOICE