NIEUWSPioneer

Pioneer introduceert VSX-D814

(ingezonden mededeling)

De VSX-D814 is uitgerust met het exclusieve kalibrerings- systeem van Pioneer,  MCACC, met micro en frequentie equalizer, afgeleid van diegene die geïntegreerd is in de duurdere modellen van Pioneer. In een mum van tijd is je thuisbioscoop volledig geconfigureerd.

Pioneer  VSX-D814

Grootte, aantal, afstand, akoestische karakteristieken van de boxen en van de ruimte: MCACC houdt er rekening mee: in vijf minuten zijn alle parameters van het systeem ingesteld.

Compatibiliteit
Het ultracomplete toestel is voorzien van geïntegreerde DOLBY EX decoders, de nieuwe Pro Logic IIx, de DTS 96/24, -ES Discrete, Neo 6, kan dus alle multi-channel geluidssystemen aan en is bovendien toekomstgericht 7.1.

Hoge geluidskwaliteit
De «Hybrid High quality» versterking (perfecte warmtedissipatie, vereenvoudigd circuit en ingekort signaaltraject) biedt een onovertroffen geluidsweergave. Met 6 x 100 watt, kan het 6e kanaal worden gebruikt voor de achterste centrale box of voor een niet versterkte woofer.
De D/A 192 kHz/24 bit converters en Pioneers «Wide Range Frequency Response» technologie (5 Hz tot 100 kHz) staan samen garant voor een optimale weergave van DVD-Audio en SA-CD.

DSP processor
De VSX-D814 integreert 2 nieuwe modes: Dolby Digital EX Virtual en DTS-ES Virtual en biedt eveneens 7 omgevingsmodi, gaande van de 6 channel stereo voor 2 channel geluidsbanden tot de bekende «Midnight Mode» die de perceptie van effecten en diepte verbetert bij een beluistering op laag niveau.

Aansluitingen
Twee componenten inputs + 1 YUV output, 5 digitale ingangen (2 toewijsbare coaxiale + 3 optische) en 1 optische uitgang, 4 ingangen/1 uitgang S-Video, 1 A/V ingang vooraan (RCA+S-Video + optische), 4 audio ingangen + 4 audio/video, 1 audio uitgang + 1 A/V + 1 video, pre-amp uitgangen voor alle kanalen.

Gebruiksvriendelijk
Dankzij de infraroodontvanger van Pioneer plasmaschermen bekijk je de basisinstellingen op het scherm en navigeer je moeiteloos met de SR+ aansluiting doorheen de VSX-D814. Met de voorgeprogrammeerde afstandsbediening met dubbele functiezones en het nieuwe fluorescerende dot-matrix display vindt men moeiteloos alle functies terug.

 

Aanvullende informatie:
De VSX-D814 bestaat in twee afwerkingen: VSX-D814-S (zilver) en VSX-D814-K (zwart).
Beschikbaarheid:  juni 2004
Advies verkoopprijs:   449 euro


EDITORS' CHOICE