NIEUWS

Tentoonstelling Staffhorst Utrecht

Redactie HiFi.nl | 29 mei 2004 | B&W

(ingezonden mededeling)

In 1972 verraste Mark Levinson de audiowereld met de komst van de LNP-2 voorversterker. Deze versterker was met zijn muzikale prestaties grensverleggend! Na verdere ontwikkeling, waaruit de ML-6, No-26 en de No-32 voorversterkers als referentie zijn voortgekomen, is er nu een nieuwe stereovoorversterker van Mark Levinson op de markt verschenen, de No-320S.

       Show Staffhorst Utrecht

Opnieuw verbaast de muziekliefhebber zich over dit bijzondere ontwerp. Raf-Staffhorst heeft de primeur, met de Mark Levinson No-320S en No-434 eindversterkers gaan zij uw oren verwennen! Tijdens de demonstratiedagen van 3 t/m 6 juni a.s. presenteert Staffhorst deze combinatie samen met de inmiddels gearriveerde Wilson Audio ′Sophia′ luidsprekers.

Ook in 1972 kwam het verrassende livealbum ′Pictures At An Exhibition′ van de symfonische rockformatie Emerson, Lake & Palmer uit. Het album is nu opnieuw verschenen, en wel op 180 grams vinyl. Tijdens de showdagen gebruiken wij dit formidabele album als absolute sfeermaker. Om de sfeer te ondersteunen zijn er tijdens deze dagen, dankzij de welwillende medewerking van de firma Revinylized, 25 van deze albums te verkrijgen voor de zeer speciale prijs van € 25,00 per stuk! Om de pret nog te vergroten is er, op zaterdag- en zondagmiddag, een bijzondere Bourgogne-wijnproeverij van Lukas Straathof.

Raf-Staffhorst
Vredenburg 40
3511 BD Utrecht
ronald.de.beus@raf.nl

MERK

EDITORS' CHOICE