NIEUWSB&W

Eurogram tijdens show HVT / Polyhymnia


Redactie HiFi.nl | 26 april 2004 | B&W

(ingezonden mededeling)

Tijdens de HVT / Polyhymnia show in Baarn  zal zaterdag 8 mei in het teken staan van het thema Analoog versus SACD en zondag 9 mei in het teken van meerkanaals-beeld en -geluid van SACD en DVD. Dit jaar is ook Eurogram uitgenodigd en wil u graag kennis laten maken met hun `meerkanaalssysteem`.

Dit neemt Eurogram mee:

Von Schweikert VR4 jrDe kersverse VR 4 jr van Von Schweikert Audio als frontspeakers. Een set VR 2 als `rears` en een VR 2 als center. De VRS 3 wordt ingezet voor het sub-laag. De luidsprekers worden allen aangestuurd door de Hybride Versterkers van KR Audio Electronics.
Voor het front, een set VA 850 monoblokken, voor de rears een VA 320 en de center wordt `gebi-ampt` met een zelfde VA 320.

De Sub heeft zelf energie aan boord en wel een kleine kilowatt, `riemen vast` dus. Als analoge bron maken we zoals gewoonlijk gebruik van Pluto Audio en als digitale bron kunnen we gebruik maken van de nieuwe DV 50 een SACD-CD-DVD combi-speler van Teac. De bronnen worden met Harmonic Technology verbonden aan de multifunctionele CA 640 pre-amp van Audio Art, die het signaal `analoog` door geeft aan de versterkers.Het geheel staat opgesteld op het populaire Rack of Silence uit Zweden. Als beeldscherm kunnen we gebruik maken van het spiksplinternieuwe 63`` Plasmascherm van Fujitsu.

Niko is alweer op zoek naar mooie platen, SA-CD`s en DVD`s en dat belooft weer een muzikaal en vooral gezellig weekend.

Welkom dus op 8 en/of 9 mei a.s. aan de Prinses Marielaan 10 en 21 in Baarn.

MERK

EDITORS' CHOICE