NIEUWS

Luistershow Wijnbergen Heerlen

Redactie HiFi.nl | 08 april 2004 | B&W

(Ingezonden mededeling)

Luistershow bij Wijnbergen Audiosphere
 
Op vrijdag 16 april en zaterdag 17 april a.s. houdt Wijnbergen Audiosphere een luistershow waarbij enkele primeurs van de  Franse top- luidsprekerfabrikant JM-Lab/Focal te horen zullen zijn.

Van de exclusieve Utopia reeks zal de “DIVA” geïntroduceerd worden. Een ander juweel op luidspreker-gebied zal zijn de “Electra 907” zijn die ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum wordt uitgebracht in een zeer gelimiteerd aantal van 500 paar voor Nederland. Ieder paar is ook gecertificeerd. Evenals de klank is ook  afwerking, in verschillende uitvoeringen, van bijzondere kwaliteit..

Van de “Cobalt”-reeks zal een complete surround-opstelling gedemonstreerd worden in combinatie met  hoogwaardige elektronica van het Britse merk “Arcam”. 
 
Daarnaast is er ook een landelijke primeur: de allernieuwste platenspelers  van Thorens, de TD 2010 en TD 2030 (beide in acryl uitvoering en uitgerust met SME-arm). Deze draaitafels zullen uiteraard ook te beluisteren zijn. Tevens is de Thorens TD 850 aanwezig en te beluisteren.

Meer informatie 
Vrijdag  16 april van 14.00 tot 18.00 uur
zaterdag 17 april van 11.00 tot 16.30 uur.
 
Tevens belooft het Wijnbergen Team dat er een "aardige attentie voor u klaar zal liggen".

MERK

EDITORS' CHOICE