NIEUWSB&W

Dit weekend Rhapsody `Beeld` show


Redactie HiFi.nl | 16 april 2004 | B&W

Op 16 en 17 april organiseert Rhapsody in Hilversum een Beeld Show. HiFi.nl ontving het volgende persbericht, wat integraal doorgeplaatst is:

Muzikaal beeld

We pakken op 16 en 17 april breed uit met het allermooiste op gebied van hifi en hometheater. Met 2-kanaal, multikanaal, SACD, DVD-audio, CD, LP. Noem een formaat en we hebben het in huis.

Van Ludwig von Springsteen tot Bruce Beethoven. We draaien alles (we draaien zelfs door). In april gaat het dak eraf. Met plasma, beamers en met gewone High End (kent u het nog, gewoon maar 2 speakers in huis?)...

Rhapsody Hilversum

Beau primeurs

Ach, we kunnen technisch worden en schrijven dat Spectral een nieuwe eindversterker heeft: de DMA 250. Of dat we een nieuwe 220 watt buizenversterker van Audio Research in huis halen. En DCS.... met een een masterclock. Een klokje dat zeer nauwkeurig de timing van het digitale signaal regelt. (Loopt gelijk met de atoomklok in Keulen!) We hebben Meridian met het G-series Home Theatre System, inclusief de digitale series 7000 luidsprekers.

Erg leuk allemaal, maar het zegt u waarschijnlijk niets totdat we het muzikaal voor u in beeld hebben gebracht. Op 16 en 17 april. Komen dus!

Openingstijden:
16 april 11.00 -17.00 uur
17 april 10.00 -16.00 uur

Meer informatie via: www.rhapsody.nl

MERK

EDITORS' CHOICE