NIEUWS

HiFi Solutions heeft primeur PMC GB1

Redactie HiFi.nl | 31 maart 2004

Zaterdag 3 april a.s. wordt bij HiFi Solutions in de De Clercqstraat 68 (Amsterdam) de nieuwe PMC GB-1 als primeur in Nederland geïntroduceerd. Deze smalle zuil-speaker heeft in Dublin tijdens de show enorm enthousiaste beoordelingen gehad en is zelfs een concurent voor de duurdere modellen.

PMC GB1De GB1 is een slanke zuil gebaseerd op de beroemde DB-1 en uiteraard,zoals alle PMC-speakers, voorzien van een transmissielijn waardoor 29 Hz uit een kleine speaker mogelijk wordt.
De GB-1 is een ware doorbraak; een luidspreker die alle eigenschappen heeft van de professionele PMC-monitoren, maar dan in een compacte en elegante behuizing.

Zoals bij alle PMC-luidsprekers, is ook de GB-1 voorzien van transmissielijn technologie gecombineerd met een weldoordachte kastconstructie, eigen luidspreker-units en gepatenteerde dempings materialen. Een zogenaamd labyrint (de transmissielijn) die over de gehele lengte wordt gedempt door speciaal schuimrubber, verhoogt de luchtdruk in de kast tot 30%. Deze extra druk verbetert niet alleen de controle over de units, daarbij de vervorming verminderend, maar voegt ook een complete octaaf toe aan de laagweergave. Door deze constructie kan zelfs op lage geluidsniveaus een goede basweergave verkregen worden.

PMC GB1

kom luisteren naar deze UNIEKE speaker

Prijs:
849 euro per stuk

 

 

 


 


EDITORS' CHOICE