Glasbergen Analoog Show

Redactie HiFi.nl | 30 maart 2004 | B&W

(ingezonden mededeling)

De Firma Glasbergen uit Leidschendam organiseert van vrijdag 16 April T/M zondag 18 April de Analoog-show. De show die geheel in het teken van vinyl staat. Alles in relatie tot het ‘zwarte goud’ vindt u tijdens deze dagen.

In dit digitale tijdperk maakt vinyl een ware come back. En niet voor niets. Velen hebben een behoorlijke collectie vinyl opgeborgen staan met vaak waardevolle en niet meer te verkrijgen opnames. Wat de meesten vaak niet weten is dat vinyl meestal beter klinkt dan cd! Natuurlijk blijven de spettertjes hoorbaar, maar de dynamiek en muzikaliteit doen dit snel vergeten.

Het doel van Glasbergen is u tijdens show ervan bewust te maken dat muziek leeft. "Een muziekinstument is niet digitaal, deze is analoog. Weergeven via de platenspeler is dat ook. Natuurlijkere weergave dus. Dat is toch wat we willen?" "Laat uw platen wassen, draai op een goede speler met een mooi element en voilá, genieten maar!"
 
Wat kunt u verwachten?
De kwaliteit van draaitafels en elementen is in de loop der jaren sterk verbeterd. Glasbergen laat zien hoe mooi deze apparaten gebouwd zijn en waar de kwaliteitsverschillen in zitten. Uiteraard kunt u ze ook beluisteren tijdens de demonstraties.

De leveranciers van de firma Glasbergen stallen hun waren breed uit. De volgende merken staan voor u klaar;

Clearaudio  Platenspelers, armen, platenwassers, elementen en accesoires

Glasbergen Show
VPI  Platenspelers, armen en platenwassers
Thorens  Platenspelers
T+A   Platenspeler en buizenversterker
Ortofon  Elementen, naalden en accesoires
Cadence  Platenwasser 
Audiotop  Reinigingsvloeistoffen
Speakerscorner  Plaatverkoop van audiofiele persingen 

Extra aandacht wordt besteed aan het reinigen van uw platen. Glasbergen biedt u de mogelijkheid om 2 van uw platen gratis te laten reinigen en het verschil ter plekke te beluisteren. Ervaar het verbluffende resultaat!

Als uw platenspeler niet in goede conditie is, kunt u doen wat u wilt, maar het zal nooit muziek maken. Daarom kunt tijdens de showdagen uw platenspeler gratis laten nakijken. Glasbergen zal indien nodig de platenspeler op de juiste manier afstellen*. Vergeet hem niet! (*geldt niet voor reparaties)

Om het geheel compleet te maken verkoopt speakerscorner een flinke collectie vinyl en wordt er een ruime collectie elementen, naalden, accesoires en onderhoudsmiddelen aangeboden.

Openingstijden tijdens de showdagen;

 Vrijdag   16 april   van 10:00 uur tot 18:00 uur
 Zaterdag   17 april   van 10:00 uur tot 17:00 uur
 Zondag   18 april   van 12:00 uur tot 17:00 uur (extra open)

  
 


 

       

         


 

 

 

 


 

MERK

EDITORS' CHOICE